Günsan Eqona USB Şarj Prizi

Akıllı saat, telefon ve tabletinizi şarj etmek için kozmatik seçenek arayanlar için.

Günsan Eqona USB Şarj Prizi İnceleme
CHIP Online Notu 80
  • Estetik tasarım
  • Aynı anda iki cihazı şarj edebilmesi
  • Cihaz standı
  • 2.4A daha iyi olabilirdi

Akıllı telefon, tablet, akıllı saat, aksiyon kamerası ve diğer şarj edilmesi gereken cihazlar derken, bu cihazların şarj edilmesi için özel prizler de üretildi elbette. Üzerinde USB girişi bulunduran uzatma kabloları da varken, bugün yakından bakacağımız Günsan'ın cihazı, USB girişli bir şarj prizi oluyor.

Artık günlük hayatımızın vazgeçilmez parçaları olan, özellikle akıllı telefon ve akıllı saatler için kolay şarj edilebilir aparatlar gerektiği muhakkak. Bunları üreticiler artık kablosuz şarj pedleriyle çözüyorlar. Ancak elbette bu pedlerin de bir enerjiye ihtiyacı var ve kuşkusuz bunu duvardaki prizlerden sağlıyorlar. Bu gibi cihazlarınızı takabileceğiniz sabit bir USB prizi olan Günsan Eqona USB şarj prizi de bu ihtiyacı karşılıyor.

Elimizde beyaz renkli modeliyle bulunan Günsan Eqona USB şarj prizi, duvar renginize göre farklı renklerle de bulunabiliyor. Bunlar arasında krem, mocha, füme, gümüş, metalik ve siyah gibi seçenekler var. Cihazın montaj kısmı da duvara bir priz takmaktan farksız, gayet basit.

Üzerinde çift USB girişi bulunduran Günsan Eqona USB şarj prizi, böylece aynı anda 2 cihazı birden şarj edebiliyor. USB çıkış akımı da 5V / 2.1A seviyesinde. Böylece cihaz hızlı şarj özelliği sağlıyor. Prizin üzerinde yer alan stand da cihazı şarj ederken buraya koymanızı sağlıyor. Elbette ikinci bir cihaz takacaksanız, onu da artık yere bırakmanız gerekecek.

Özetle

Sonuç olarak bir USB şarj çözümü olan Günsan Eqona USB şarj prizi, şarj ihtiyacını karşılaması açısından tercih edilebilir. Özellikle prize takılacak ek bir adaptör yerine direkt olarak böylesi bir çözüm kozmatik olarak da güzel görünen bir seçenek kuşkusuz. 2.1A şarj gücü yeterli olsa da 2.4A tercih edilmiş olması daha iyi olabilirdi. Günsan Eqona USB şarj prizinin fiyatı ise 75 TL dolaylarında.

Kimler Almalı

Günsan Eqona USB şarj prizi, çalışma odaları, ofisler, kişisel alanlar ve iş istasyonları gibi elektrik cihazlarının sıklıkla şarj edildiği alanlar için iyi bir seçenek olabilir.

Alternatifleri

Günsan Eqona USB şarj prizine alternatif olarak farklı bir çözüm olan Spigen USB'li şarj cihazı da tercih edilebilir.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Günsan Eqona USB Şarj Prizi
Ürün Markası Günsan
CHIP Online Notu
80
Okuyucu Yorumları