HP Officejet Pro 8000 Wireless: Yazıcı

Mürekkep püskürtmeli yazıcı arıyorsanız bugün test merkezimize konuk olan HP Officejet Pro 8000'e göz atabilirsiniz.

HP Officejet Pro 8000 Wireless İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • Yazı ve fotoğraf kalitesi
  • Network arabirimi
  • Çift taraflı baskı
  • WLAN
  • Rahatsız edici ses çıkarması

Yakın zamanda mürekkep püskürtme yazıcı almayı planlıyorsanız HP'nin Officejet Pro 8000 model yazıcısından yana tercihinizi kullanabilirsiniz.

4,800x1,200 dpi çözünürlüğü destekleyen ve bu sayede yüksek kalitede yazı ve fotoğraf çıktısı alabilen HP Officejet Pro 8000 yazıcı, özellikle metin içeriklerin son derece iyi bir şekilde çıktısını alabiliyor.

USB arabirimini destekleyen, PC ve Mac platformlarında rahatlıkla kullanılabilen ürün, isteğe bağlı olarak çift taraflı baskıya da imkan tanıyor. Bu sayede hem kağıttan tasarruf edilmiş oluyor hem de dolayısıyla kullanıcının sayfa başına maliyeti düşüyor.

USB dışında ethernet ile de bağlantı kurabilen cihaz, kablosuz ağ teknolojisini de destekliyor. Bu sayede yazıcıyla herhangi bir kablo olmaksızın, kablosuz ağınız ile yazıcınıza emir göndererek çıktı alabiliyorsunuz.

Kağıt tepsisine 250 sayfayı alabilen ve beraberinde gelen CD ile kurulumu harfi harfine anlatılan HP Officejet Pro 8000, hem ev hem de iş yerleri için oldukça ideal bir yazıcı.

Özetle

Mürekkep püskürtmeli yazıcı alacaksanız ve çift taraflı baskı yapan bir yazıcıya ihtiyacınız varsa, HP'nin bu ürününü deneyebilirsiniz. Üstelik ürün, kablosuz ağ teknolojisini de desteklediğinden kablo karmaşasından da kurtulmuş olacaksınız.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli HP Officejet Pro 8000 Wireless
Ürün Markası HP
CHIP Online Notu
68
Çözünürlük (maksimum) 4800x1200 dpi
Sayfa kapasitesi 250/250 sayfa
Arabirim USB 2.0, LAN
Ağırlık 7 kg
Ebatlar 49x18x48 cm
Okuyucu Yorumları