Bilgisayarınızda televizyon

Dijital karasal yayını da destekleyen ürünle yalnızca kaliteli bir TV kartına sahip olmuş olmuyorsunuz. Aynı zamanda geleceğe de yatırım yapıyorsunuz.

KWorld Plus TV Hybrid Stick İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • Türkçe dil desteği
  • DVB-T desteği
  • Uzaktan kumanda

Tek bir ürün üzerinden hem iş yapmak hem de oyun oynamak aynı zamanda radyo dinleyip televizyon seyretmek özetle bilgisayarımızı bir eğlence ve iş merkezine dönüştürmek tabi ki elimizde. Bunun için bilgisayarımızı tamamlayan yan ürünlerden birisi de kuşkusuz televizyon kartları. KWorld'ün USB arayüzünden bağlanan TV kartı kalın bir tasarıma sahip olmasına karşın yanında verilen USB kablosu sayesinde yanındaki diğer USB yuvalarını sıkıştırmıyor. Ürünün kurulumu ve kullanımı Türkçe arayüzü sayesinde son derece kolay. Yalnız kurulum sırasında PAL standardını seçmezseniz kanal aramada zorluk çekebilirsiniz. Ürün yalnızca televizyon seyretmek ve kayıt yapmak değil, beraberinde gelen yazılım sayesinde bilgisayarınızda bulunan video ve fotoğrafları da görüntüleme işine de yarıyor. Hatta ürünle beraber verilen yazılımlarla videolarınızı işleyip kendi filmlerinizi bile kolayca yaratabilirsiniz.Ürünle beraber verilen harici antenle analog yayınları da izleyebilirsiniz. Tabi ki piyasadaki diğer ürünlerde olduğu gibi bu antenin de çok yeterli olmadığını belirtmeliyiz. Fakat iyi bir pozisyon bulabilirseniz net bir görüntü alabilirsiniz.

Özetle

Dijital karasal yayını da destekleyen ürünle yalnızca kaliteli bir TV kartına sahip olmuş olmuyorsunuz. Aynı zamanda geleceğe de yatırım yapıyorsunuz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli KWorld Plus TV Hybrid Stick
Ürün Markası Kworld
CHIP Online Notu
68
Arabirim USB
Yayın standardı NTSC/PAL/ SECAM/DVB-T
Video kayıt biçimi MPEG2
Fotoğraf kayıt biçimi JPEG, BMP, TIF
Uzaktan kumanda Var
Diğer USB uzatma kablosu
Okuyucu Yorumları