MSI Clutch GM70 İnceleme

Tanıdık bir marka, üst seviye performans. MSI Clutch GM70'i inceledik.

MSI Clutch GM70 İnceleme
CHIP Online Notu 82
  • Agresif tasarım
  • Uzun pil ömrü
  • Başarılı RGB aydınlatma
  • Farklı panel seçenekleri
  • Fiyatı rakiplerine göre yüksek
  • Yazılımı zayıf

MSI çok uzun yıllardır ekran kartları, laptop'ları ve masaüstü oyuncu bilgisayarları ile tanıdığımız ve sevdiğimiz bir firma. Çevre birimleri tarafında da varlıklarını sürdürseler de bu tarafta akla gelen ilk firmalardan biri olduklarını söylemek gerçekten güç. Firmanın elimizdeki ister kablolu ister kablosuz kullanılabilen üst seviye oyuncu faresi Clutch GM70 de MSI'ın üst seviyede varlığını duyuran hayli ilginç bir yapım.

Clutch GM70 hayli dolu bir kutu içeriği ile beraber geliyor. Kutunun içeriğinde iki set yan panel ve iki set üst panel var. Üst panellerin bir tanesi daha yuvarlak hatlara sahipken diğerinde balıksırtı bir tasarım tercih edilmiş. Yine mıknatıslarla tutturulabilen yan paneller arasından da isterseniz standart parmak yastıklı olanı, isterseniz ise abartı derecede büyük parmak yastıklı paneli tercih edebilirsiniz. RGB ışıklandırma ile beraber geliyor ve özellikle de ön kısımdaki ışıklandırma hoş bir görüntü vermekte. GM70'in agresif tasarımının tam bir bütünlük halinde olduğunu söylemek mümkün.

Clutch GM70'te Pixart'ın en bilinen ve sevilen sensörlerinden birisi olan PMW 3360 kullanılmış. Bu modelde 18000 dpi'a kadar çıkabilen, 250 IPS hıza ve 50G hızlanma değerine sahip olan bu sensör belki piyasanın en gelişmiş sensörü değil ancak tüm rakipleriyle baş edebilecek kadar başarılı.

MSI Gaming Center üzerinden hemen tüm detaylara ulaşabiliyorsunuz ancak bu yazılımın şu anda SteelSeries Engine veya Razer Synapse 3 kadar detaylı olmadığını söylememiz gerekiyor.

Özetle

Çıkabilen örgü bir kabloya, 50 milyon tıklama ömürlü Omron anahtarlara ve 142 gramlık, kablosuz bir oyuncu faresi için makul kabul edilebilecek bir ağırlığa sahip olan GM70 ülkemizde 850 TL'den başlayan fiyatlara satın alınabiliyor. Elbette herhangi bir fare için yüksek bir rakam ancak komşuda olmayan, kablosuz ve kaliteli bir fare arayanların radarına girecektir.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli MSI Clutch GM70
Ürün Markası MSI
CHIP Online Notu
82
Okuyucu Yorumları