Kalite ve ekonomi bir arada

3 Megapiksel kategorisindeki Pentax Optio 33L, her şeyden önce kompakt ve son derece ergonomik tasarımıyla dikkat çekiyor.

PENTAX OPTIO 33L İnceleme
CHIP Online Notu 65

Kaliteli görüntü sağlayan 134K piksellik LCD, hareket olanağına sahip; hatta180 derece dönebilmesiyle gayet esnek bir kullanım sunduğunu söylemek mümkün.Test çekimlerinde başarılı sonuçlara imza atan Optio 33L'in menüsü ve tuşları, kullanıcı dostu bir tasarımla yaratılmış.3X optik zuma sahip olan ürün, 2 adet kalem pille çalışıyor.Ürünle birlikte Lityum piller geliyorsa da, şarj edilemeyen ve her bitişinde yenisini almayı gerektiren bu piller yerine, örneğin 1600mAh'lik Ni-MH şarjlı pil kullanmakta fayda var.Kendi sınıfı içinde gayet başarılı bir tablo çizen Pentax Optio 33L, farklı ISO ayarları ve otomatik ya da manuel beyaz dengesi seçenekleriyle göz doldururken, histogram özelliğine de sahip olmasıyla takdirimizi kazandı. Optio 33L'de optik vizör yok, ama aslına bakarsanız, zaten buna gerek de yok.

Özetle

Hesaplı sayılabilecek fiyatıyla, özellikle aile albümünü doldurmak için harika bir araç olan Optio 33L, başarılı bir fiyat/performans oranı sunuyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli PENTAX OPTIO 33L
Ürün Markası Pentax
CHIP Online Notu
65
Okuyucu Yorumları