Philips Fidelio HTL9100'ü inceliyoruz.

Bu çok kanallı kablosuz ses sistemini televizyona da bağlayabilirsiniz telefona da.

Philips Fidelio HTL9100 İnceleme
CHIP Online Notu 91
  • Etkili ses desteği
  • Kablosuz subwoofer
  • Kolay kurulum
  • Pahalı
  • Uydular şarja ihtiyaç duyuyor

Tüketici elektroniği alanında iyi bir konumda olan ve geniş deneyime sahip Philips, ses sistemlerinin son yıllarda aranan özelliği olan kablosuz bağlantıyı Fidelio HTL9100 ile kullanıcıların beğenisine sundu. "Hepsi bir arada" çözümlerden biri olan ve birden çok cihazla birlikte kullanılabilen bu 5.1 ses sistemi yenilikçi bir yapıya sahip. İlk olarak başarılı tasarım ve işçilik kalitesi dikkat çekiyor. Gerçekten de salonunuza yerleştirmeyi isteyeceğiniz türden, şık görünen bir ses sistemi. Ev sineması deneyimini salonda yaşamak isteyip kablo ve bağlantı karmaşasından çekinenler bu ürün sayesinde sıkıntıları aşabilecek.

Bir metre genişliğindeki 210 W ses gücüne sahip hoparlör, televizyonunuzun altına veya önüne yerleştirilecek bir çubuk şeklinde. Bunu yerleştirdikten sonra klasik stereo modu ya da sanal çevresel ses modunu seçebilirsiniz ama asıl yenilik, uçlardaki ayrılabilen yan parçalar. Bunları çıkarıp arkanızda kalacak şekilde odanızın iki yanına koyuyorsunuz. Şarjı 10 saat dayanabilen kablosuz uydu hoparlörler, çevresel ses desteği olan film ve oyunlarda harikalar yaratıyor. Xbox One'da FIFA 15 oynarken kendimizi sahanın içinde hissettik. Müzik dinlerken de uyduları elinize alıp başka odalara götürebilirsiniz.

Ceple eşleştirin

Setle birlikte gelen büyük ve dikey bas hoparlörü de kablosuz ama elektriğe bağlanması gerekiyor. Kablosuz bağlantı için 5,8 MHz kanalı kullanılıyor ve gönderilen ses sıkıştırılmadan iletiliyor. Bluetooth üzerinden akıllı telefonunuzu eşleştirip telefondaki müzikleri dinlemek veya Spotify, Deezer vb. üzerinden akış yapmak mümkün ama

Bluetooth bağlantıda hafif bir dip gürültüsü duyuluyor. Kaliteden ödün vermemek için kabloyla bağlantı yapmanız öneririz. Ana ünitenin arka kısmında iki HDMI girişi ve bir HDMI çıkışı, analog RCA, dijital coaxial ve optik çıkışlarıyla standart 3,5 mm ses girişi yer alıyor ama ürünle hiçbir kablo gelmediğini hatırlatalım. Birlikte gelen uzaktan kumandayla bu girişler arasında geçiş yapılabiliyor. Dijital ses girişleri, Dolby Digital ve DTS uyumlu sesi çözüp uygun hoparlörlere iletebiliyor. Kurulum hayli kolay ve ses kalitesi beklentilerinizi karşılayacak.

Özetle

Özellikle ayrılabilir kablosuz yapısıyla oldukça beğendiğimiz Fidelio HTL9100, şu sıralar kompakt ve kullanışlı bir ses sistemi arayan kullanıcılar tarafından beğenilecektir.

Fidelio HTL9100'ün fiyatı ise 1699 TL civarında.

Kimler Almalı

Fidelio HTL9100, şu sıralar kompakt ve kullanışlı bir ses sistemi arayan kullanıcılar tarafından beğenilecektir.

Alternatifleri

Philips Fidelio HTL9100'e alternatif olarak bir başka soundbar olan LG NB3531A'yı da inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Philips Fidelio HTL9100
Ürün Markası Philips
CHIP Online Notu
91
Ses Gücü 210 W
Ses Desteği Dolby Digital 5.1, DTS Digital Surround
Bağlantılar Bluetooth, 3.5 mm jak, AUX, HDMI
Boyutlar 1035 x 70 x 156 mm (Ana ünite)
Boyutlar 200 x 510 X 200 mm (Subwoofer)
Ağırlık 16 kg (ana ünite), 5 kg (subwoofer)
Okuyucu Yorumları