Her Eve Lazım

Geçen aylarda Philips’in yeni harici CD yazıcısı olan JackRabbit’i inceleme fırsatımız olmuştu. Bu ay da Philips’in Jackrabbit 32 olarak adlandırdığı harici kombo sürücüsünü inceledik.

Philips JackRabbit 32 İnceleme
CHIP Online Notu 68

Hemen söyleyelim, Jackrabbit32 piyasada bulunan diğer kombo sürücülerden çok farklı, çünkü PC’den bağımsız da çalışabiliyor. Jackrabbit 32, tek başına çalışabilen bir CD çalar ve aynı zamanda da bir DVD oynatıcı. Birlikte verilen kumanda ile kontrol edilebilen Philips, müzik setine bağlanarak Audio CD’leri çalabiliyor, televizyona bağlanıp video görüntülerini gösterebiliyor. Jackrabbit, PC sistemlerine bağlandığında da normal kombo sürücü görevini yapıyor. USB 2.0 arabirimini destekleyen Philips, genel olarak iyi bir performansa sahip. Yalnız kopya korumalı medyaları CD’lere kopyalama işlemini gerçekleştirmemesi gibi bir dezavantajı var. Oysa günümüzde hemen hemen bütün CD yazıcılar kopya korumalı CD’leri rahatlıkla yazabiliyorlar.

Özetle

CD yazıcı ve DVD-ROM ürünlerine ihtiyaç duyan ve henüz bir CD ya da DVD oynatıcıya sahip olmayanlar için Jackrabbit 32 rakipsiz bir seçenek.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Philips JackRabbit 32
Ürün Markası Philips
CHIP Online Notu
68
Okuyucu Yorumları