Soft Touch 2'yi inceliyoruz

Tabletinizi çocuğunuzla paylaşmak istemiyor musunuz? Soft Touch 2 incelememiz ilginizi çekebilir.

CHIP Online Notu 68
  • Uygun fiyat
  • Android 4.4.2
  • Çift çekirdekli işlemci
  • Ön ve arka kamerası var
  • Ekran solgun
  • Bluetooth yok
  • Rakiplerinden sıyrılamıyor

Cep telefonlarını takiben tabletlerin de her eve girmeye başlamasıyla birlikte elbette çocukların bundan etkilenmemesi düşünülemezdi, keza öyle de oldu. Çocuk sahiplerinin cep telefonları ve tabletleri yalnızca onlara ait değil, aynı zamanda çocuklarının da. Evet, dışarıda kullandığınız cep telefonunuz eve geldiğinizde çocuğunuz için mükemmel bir oyun aracı haline geliyor; elbette tabletler de öyle. Akıllı telefon ve eli yüzü düzgün tabletlerin fiyatlarını da göz önünde bulundurduğumuzda, elbette her ebeveyn telefon ve tabletini çocuğuna vermeyi gönlünden geçirmiyordur. Özellikle de yaş seviyesi aşağıdaysa...

İşte bu gibi durumlarda ebeveynler fiyatı ucuz alternatiflere yöneliyorlar. Bugün inceleyeceğimiz Quadro'nun Soft Touch 2 Plus tableti gibi.

Uygun fiyatlı seçenek

Quadro'nun bugün inceleyeceğimiz Soft Touch 2 Plus tableti fiyatı oldukça uygun bir model olarak raflarda yer alıyor. Böylece her bütçede kendine yer bulabilecek olan tablet, 7 inç boyutunda bir ekranın sahibi. 7 inçlik ekranının çevresinde yer alan ince çerçeveyle birlikte görünümüyle de kompakt yapıda olan tabletin hem ön hem arka kamerası bulunuyor. Ön kamerasıyla 0.3 megapiksel, arka kamerasıyla ise 2.0 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çekebilen tablet, böylece fotoğraf ihtiyacını da karşılıyor.

Çift çekirdekli işlemciyle çalışan Soft Touch 2 Plus, 1 GB RAM sahibi. Ayrıca 8 GB'lık dahili hafızası da mevcut. Böylece oyun ve uygulamalar için yeterli alan sunuluyor. Öte yandan hafızayı genişletme şansı da mevcut. microSD kartla beraber 32 GB'a kadar hafızayı genişletebiliyorsunuz.

Oyun ve uygulamalar için çocuğunuz için ideal bir tablet olabilecek gibi bir grafik çizen Soft Touch 2 Plus'a elbette piyasada farklı rakipler de mevcut. Performans olarak rakipleriyle eşdeğer olsa da bu tabletin en büyük handikabı ise bizce ekranı. Ekran panelinin beyaz dengesi bir yana renkleri de oldukça soluk gösterdiğini söyleyelim.

Özetle

Özellikle ebeveynlerin çocuklarına almak isteyebilecekleri uygun fiyatlı bir tablet olan Soft Touch 2 Plus, giriş seviyesinde yer alıyor. Tableti bu kapsamda değerlendirdiğimizde düşük fiyatı da göz önünde bulundurularak tercih edilebilir.

Soft Touch 2 Plus'ın fiyatı ise 149 TL dolaylarında.

Kimler Almalı

Soft Touch 2 Plus, özellikle ebeveynlerin çocuklarına almak isteyebilecekleri uygun fiyatlı bir tablet olabilir.

Alternatifleri

Soft Touch 2 Plus'a alternatif olarak kullanıcılar Prestigio Multipad 7.0'ı da tercih edebilirler.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Quadro Soft Touch 2 Plus
Ürün Markası Quadro
CHIP Online Notu
68
İşletim SistemiAndroid 4.4.2
İşlemciARMv7
İşlemci Hızı1.3 GHz
Çekirdek (CPU)2
Ekran TeknolojisiTN
Ekran Boyutu7.0 inç
Ekran Çözünürlüğü600 x 1024 px
Grafik İşlemciPowerVR SGX 540
Bellek (RAM)1 GB
Dahili Depolama8 GB
Arttırılabilir Depolama32 GB
Ön Kamera0.3 MP
Arka Kamera2.0 MP
Wi-FiVar
NFCYok
3GYok
GPSYok
LTE (4G)Yok
BluetoothYok
MicroSDVar
HDMIVar
USBVar
Boyutlar193 x 114 x 10.4 mm
Ağırlık320 gr.
Okuyucu Yorumları