Hayata renk katıyor

Hayata renk katıyor

Samsung Corby S3653W İnceleme
CHIP Online Notu 68

S3653W ilk olarak Corby Jamaika Sarısı, Romantik Pembe, Minimalist Beyaz ve Festival Turuncusu gibi cesur ve çekici seçenekleri ile kullanıcıları renkler arasında seçim yapmakta zorlayan bir ürün. Dikkat çekici ve kompakt bir tasarıma sahip olan Corby, en iyi sosyal ağ servislerini ve geliştirilmiş çoklu ortam yeteneklerini de beraberinde getiriyor. Keza 2.8 inçlik QVGA ekranı ve desteklediği video biçimleri ile Corby, hem video hem de fotoğraflar için biçilmiş kaftan. Değiştirilebilir arka kapaklar sayesinde S3653 Corby kullanıcıları telefonlarının kendi kişiliklerine uygun hale getirebiliyorlar. Maalesef Android veya Windows Mobile gibi, bir işletim sisteminden mahrum olan Corby, sadece Java tabanlı uygulamalara destek veriyor. Telefon buna karşın eğlenceli kullanıcı ara yüzü ile başarılı bir kullanım deneyimi sunuyor. Son olarak 3G desteği olmayan Corby'nin buna karşın kablosuz ağ desteği ile gelmesi sevindirici.

Özetle

Renkli tasarımı ve kişiselleştirilebilir yapısı ile ön plana çıkan Corby, yazılım ve 3G desteği sunmayan uygun fiyatlı bir telefon.

Alternatifleri

Bütçenizi biraz daha artırdığınızda Symbian işletim sistemli ve 1 yıl sınırsız müzik sunan Nokia 5235'i de tercih edebilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Samsung Corby S3653W
Ürün Markası Samsung
CHIP Online Notu
68
Şebeke 850/900/1800/1900MHz
Ekran 2.8" QVGA LCD Dokunmatik
Kamera 2 Megapiksel CMOS
Bağlantı USB 2.0, BT 2.1/ EDR
Hafıza 50MB dahili + microSD
Ağırlık 93g
Okuyucu Yorumları