Sinema salonlarından asıl vazgeçme nedeniniz.

Salonunuza sinema atmosferi kazandırmak için iyi bir ses sistemine sahip olmanız şart.

Samsung HT-E455 İnceleme
CHIP Online Notu 98
  • Tam boy hoparlörlerle güçlü ses
  • Karaoke ve USB destekleri
  • MKV desteklenmeliydi.

İnce yapıda ve mükemmel bir görüntü kalitesi sunan LED aydınlatmalı televizyonunuzu güçlü bir ses sistemiyle pekiştirmek iyi olmaz mıydı? İşte Samsung HT-E455 bunun için var. Tam anlamıyla bir sinema sistemi olan Samsung HT-E455, 5.1 standardında çevresel ses üretiyor ve 1000W gibi üstün bir RMS gücüne ulaşabiliyor. Sistemde birçok benzer üründe olduğu gibi optik medya oynatıcı ve yükseltici bir arada sunuluyor. Henüz Blu-ray'in tam anlamıyla kıvama gelmediğini düşünüyorsanız, DVD desteği yüzünden Samsung HT-E455'le aynı evi paylaşma ihtimaliniz yükseliyor.

Bahsettiğimiz gibi Samsung HT-E455 sadece DVD türünü destekliyor ve Blu-ray listede değil. Doğal olarak kullanıcıların karşısına daha uygun bir fiyat etiketi çıkıyor. Optik medya veya USB arabirimini kullanarak sıkıştırılmış olarak kodlanan videoları kolaylıkla izleyebilme şansınız var. DivX ve XviD gibi yaygın türlere destek var. MKV desteği yok ama olsa kesinlikle daha iyi olabilirdi. Ses dosyalarında da sıkıştırılmış ve yaygın olarak kullanılan MP3 ve WMA destekleniyor. Samsung HT-E455'in en önemli özelliklerinden biri görüntü ölçekleme teknolojisini içermesi. Böylece izlediğiniz video 1080p çözünürlükte olmasa bile önceden analiz edilerek kalitesi yükseltiliyor. 1080p görüntüler kadar net olmasa bile DVD'lerden daha kaliteli bir hal alıyor. Böylece eski içerikler yeniden hayat buluyor.

Tam boy hoparlörleriyle size sinema salonunu aratmayan Samsung HT-E455'in karaoke özelliği de var. Ana ünitenin ön yüzünde iki adet 6.3 mm'lik mikrofon girişi var ve böylece karaoke partileri yaparak eğlenceyi katlayabilirsiniz. Başka ünitelerden gelen çevresel sesi kullanabilmek adına sistemde optik ses girişine yer verilmesi ise en önemli artılardan biri.

Özetle

Samsung HT-E455 kesinlikle olumsuz bir eleştiriyi hak etmiyor. Blu-ray desteği bize göre önemli bir eksiklik değil ancak beklentisi olanları üzebilir. Tam boy hoparlörler, sunulan ek özellikler ve karaoke desteği ile birçok beklentiye cevap verebiliyor.

Alternatifleri

Bahsi geçen tüm özellikleri bir arada arıyorsanız seçenekler azalıyor ve Blu-ray şart değilse birçok alternatif bulabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Samsung HT-E455
Ürün Markası Samsung
CHIP Online Notu
98
Standart 5.1
Güç 1000W
FM Radyo Var
USB Desteği Var
Boyutlar 430 x 58 x 250 mm
Okuyucu Yorumları