USB arabirimi ile TV seyri

USB arabiriminin yayılması ile birlikte, gün geçtikçe farklı ürünlerin de bu arabirimi desteklediğini görüyoruz. Bu ürünlerden bir tanesi de Lifeview’un USB Life TV ürünü.<br>

USB LifeTv İnceleme
CHIP Online Notu 65

USB Life TV'yle bilgisayarınızın içini açmadan, hızlı bir kurulum ile, TV yayınlarını seyredebilirsiniz.Ayrıca, cihazın sahip olduğu composite ve S-video girişleri sayesinde, çeşitli cihazları bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. Life TV, çok sayıda TV standardını da destekliyor. İstendiğinde tam kare ekran capture yapabiliyor. Buna ek olarak, üzerindeki kısa yol tuşu ile de, istediğiniz anda capture işlemini başlatabiliyorsunuz. Ancak bu ürün grubunun daha çok yeni olması, birlikte bazı eksiklikler de getiriyor. Örneğin TV seyrederken görüntüde kaymalar meydana gelebiliyor. Ayrıca kullanıcı arabirimi de oturmamış. Normal anten ile, yayınlarda istenilen kaliteye ulaşmıyor.

Özetle

USB Life TV, evindeki bilgisayardan televizyon seyretmenin keyfine varmak isteyenlerden daha ziyade, sürekli seyahat halinde olup LAN ve TV'den vazgeçemeyennotebook kullanıcıları tarafından tercih edilmeli.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli USB LifeTv
Ürün Markası Usb
CHIP Online Notu
65
Okuyucu Yorumları