Ses kartlarında 5.1 standardı

Dolby Digital teknolojisinin yayılması ile birlikte ses kartları üreticileri de kollarını sıvayarak ürünlerinde bu teknolojiyi standart hale getirmeye çalışıyorlar. Bahsi geçen ses kartlarından biri daha çok ekran kartı ürünleri ile tanıdığımız Winfast’ın 6x Sound modeli.

Winfast 6x Sound İnceleme
CHIP Online Notu 82

Bu ay inceleme fırsatı bulduğumuz Zoltrix ses kartı ile aynı özelliklere sahip olan Winfast, SPDIF ve Optical modülden yoksun olarak piyasada bulunuyor. Ama bu sizi üzmesin, çünkü bu modülleri Opsiyonel olarak alabilmeniz mümkün.Bir çok ses standardını aynı anda destekleyen 6X Sound bu sayede geniş bir kullanıcı kesimine hitap etmeyi başarıyor. Ses kalitesi gayet iyi olan bu ürün Creative’in ses kartları ile baş etmeyi hedefliyor. Bunu en iyi şekilde ses giriş ve çıkışlarının altın kaplamalarından nlayabilirsiniz. Bu yöntem sayesinde gürültü oranı minimum seviyeye düşürülüp mümkün olduğunca iyi bir ses kalitesi elde edilebiliyor.

Özetle

Opsiyonel olarak alınan Optik ve SPDIF modülü ile her türlü ses aktarım standardını sisteminizde rahatlıkla uygulayabilmeniz mümkün.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Winfast 6x Sound
Ürün Markası Winfast
CHIP Online Notu
82
Okuyucu Yorumları