XPG Infarex M10 Mouse İnceleme

RGB destekli mouse pad ve ona uygun bir fare arayanlar için XPG'nin geliştirdiği modelleri inceledik

XPG Infarex M10 Mouse İnceleme
CHIP Online Notu 82
  • RGB desteği
  • Günlük kullanımda oldukça konforlu
  • 10 milyon tıklama ömrü
  • Farenin sol tarafındaki tuşlar histen yoksun

RGB destekli ürünler öyle bir günde hayatımıza girmedi, çok yeni de sayılmazlar. Yine de geldiğimiz noktada oyuncuların büyük bir kısmı tarafından, hele de yeni ürün satın alınacaksa "olmazsa olmaz" mertebesine ulaştıklarını artık kabul etmek gerekiyor. ADATA'nın XPG markasına mensup olan bu ürünler de hem ekonomik hem de RGB destekli çevre birimleri talep eden oyuncuları hedeflemekte.

Infarex M10 ilk bakışta pek de agresif bir tasarıma sahip olmayan, RGB desteğini de herhangi bir yazılım gerektirmeden bizlere sunan, giriş seviyesi bir oyuncu faresi. 1.5 metreden daha uzun bir kabloya sahip olan ürün maksimum 8G hızlanma değerine ve 3200 DPI desteğine sahip. Herhangi bir yazılım olmadığından farenin üst kısmındaki tuşu kullanarak 800/1600/2400/3200 DPI değerleri arasında geçiş yapılabiliyor. Oldukça başarılı bir ergonomiye ve kavrama hissine sahip olan farenin en ciddi sorunu ise sol tarafta yer alan tuşların müthiş bir deadzone'a sahipmiş gibi hissettirmesi ve herhangi bir hassaslıktan yoksun olması.

R10 RGB Mouse pad'e gelirsek, 35x25cm ebadında ve 800 gram ağırlığında, sert yüzeyli bir ürünle karşı karşıyayız. RGB desteği yine Mouse pad üzerinden kontrol edilebiliyor ve farklı modlar arasında geçiş yapılabiliyor ve aynı anda tek renk görüntüleyebiliyor (Monochrome).

Özetle

Sonuç olarak karşımızda günlük kullanıma uygun, performansı yeterli ve cebinizi de çok zorlamayacak bir ürün var. Ürünün fiyatı ise 169 TL dolaylarında. Bu anlamda oyuncular tarafından tercih edilebilir.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli XPG Infarex M10 Mouse
Ürün Markası XPG
CHIP Online Notu
82
Okuyucu Yorumları