USB 2.0 ile CD’lerinizi yazın

Yamaha CRW-70, 563 gr. ağırlığında ve USB 2.0 arabirimini destekleyen taşınabilir bir CD yazıcısı. Desktop ve notebook sistemlerde çalışan yazıcı, yeni arabirimi ile teorik olarak 400 Mbit/saniye’lik bir transfer hızına ulaşıyor.

Yamaha CRW-70 İnceleme
CHIP Online Notu 68

Yazıcı 12x yazma, 8x tekrar yazma ve 24x CD hızlarını destekliyor. Fakat, CRW-70’i şu an kullandığımız USB1.1arabirimine bağladığımızda, bu değerlerin korunmadığını görüyoruz: Cihazın hızı 6X yazmaya düşüyor. Yani bu ürünün hızlı bir yazma hızı ile CD’leri hazırlamasını istiyorsak, kullanacağımız donanımın da yeni olması gerekiyor. Yamaha CRW-70, yazmak istediğimiz CD’leri hatalı yazmadan korumak için, safe burn teknolojisini destekliyor. Ayrıca, cihaza 8 Mbyte’lık bir bellek de entegre edilmiş. CRW/70'in diğer bir önemli özelliği ise, MP3 CD’lerini herhangi bir yazılım kullanmadan çalabilmesi...Yani, cihazın üzerindeki kulaklık girişi üzerinden, MP3 CD’ler rahatlıkla dinlenebiliyor.

Özetle

Yamaha CRW-70’in safe burn teknolojisinin yanı sıra, USB 2.0 teknolojisini de desteklemesi bir avantaj gibi görünse de; sorunlu kurulumu ve performans düşüklüğü, bizim beğenimizi kazanmamaya yetti.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Yamaha CRW-70
Ürün Markası Yamaha
CHIP Online Notu
68
Okuyucu Yorumları