Yunmai Colors İncelemesi

Basküller de akıllandı! Hemen her şeyi ölçümleyen Yunmai Color'u inceledik!

CHIP Online Notu 90
  • Estetik tasarım
  • Çok kolay bağlantı
  • Akıllı uygulama
  • Kullanıcı tanıma
  • Sosyal medya desteği
  • Çeşitli ölçüm yetenekleri ve analiz
  • Uygulaması Türkçe değil

Hemen hemen her evde baskül bulunur. Ancak elbette artık onlar da akıllandı ve yalnızca kilo tartmıyorlar. Kilonun yanı sıra vücut kitle endeksi, su oranı, kas oranı, yağ oranı gibi sizinle ilgili önemli bilgileri de verebiliyorlar. Yunmai Color da bunlardan biri.

Yunmai Color, basit bir akıllı tartı; ancak sunduğu seçenekler oldukça bol. Piyasada bu gibi seçenekler bulunuyor. Yani evinize bir baskül alacaksanız, bu tip bir ürün almanız daha mantıklı. Çünkü yalnızca kilo ölçmekle kalmıyor, hakkınızda daha pek çok şey söylüyor. Bu da özellikle diyete başlayanlar veya sporun içinde olanlar için güzel bir motive yöntemi olabiliyor.

Estetik, renkli tasarım

Estetik, renkli tasarım

Yunmai Color, adından da anlaşılabileceği gibi renkli bir cihaz. Yunmai markasının daha pek çok baskülü bulunuyor, fakat bu modele özel renkler kullanışmış. Yunmai Color'u beyaz, sarı, pembe, mavi, yeşil ve altın renklerde tercih edebiliyorsunuz.

Bizim elimizde cihazın beyaz renkli modeli bulunuyor. Tasarımıyla oldukça estetik görünen cihaz, banyonuza veya yatak oranıza yakışacaktır. Cihazın kurulumu da oldukça kolay. Aslında herhangi bir kurulum yapmanıza da gerek yok.

Yunmai Color, 4 adet AAA pille çalışıyor. Bunları basküle taktıktan sonra kullanıma hazır. İsteseniz kutu içeriğinde ek 4 adet ayak da bulunuyor. Onları da kullanabilirsiniz.

Baskülü çalışır hale getirdikten sonra elbette uygulamasını telefonunuza indirmeli ve bu ikisini eşleştirmelisiniz. Telefonunuzdaki Bluetooth bağlantısını açarak hızlı şekilde bunu da yapabiliyorsunuz. Ardından tek yapmanız gereken, üzerine basmak.

Hakkınızda çok şey söylüyor

Hakkınızda çok şey söylüyor

Yunmai uygulaması, baskülün tüm ölçümlediği verileri karşınıza getiriyor. Peki, bu baskül size hangi verileri söylüyor?

Yunmai Color ile kilonuz, yağ oranınız, vücut kitle endeksiniz, kas oranınız, kemik kitleniz, metabolizma hızınız, su ve protein miktarınız, iç organ yağ oranınız ve vücut yaşınız ölçülebiliyor. Bunu düzenli olarak her gün yaptığınızda ise, anlık günlük olarak ne kadar kayıp veya kazanım yaşamışsınız net olarak görmeniz mümkün. Bu da işler sizin için yolunda gidiyorsa, büyük bir motivasyon sağlayabiliyor.

Birden fazla kullanıcı tanımlayabildiğiniz uygulama, siz veya diğer bir kullanıcı basküle bastığında, direkt olarak kullanıcıyı tanıyabiliyor. Ayrıca analiz raporunuzu dilerseniz, sosyal medya üzerinden paylaşabilmenizi de sağlıyor.

Özetle

Spor ve diyette motivasyon oldukça önemli. O nedenle akıllı saat ve çeşitli fitness cihazları büyük rağbet görüyor. Bunlara ek olarak ayağının altında bir de bu tür bir baskül olduğunda, daha fazla motive olabiliyor insan. Yunmai Color, günden güne vücudunuzun yaşadığı değişimi karşınıza karşılaştırmalı tablolarla getirebiliyor. Böylece aynaya baktığınızda herhangi bir değişim görmüyorsanız bile, değişimin içinizde gerçekleştiğinizi biliyorsunuz. O nedenle ister Yunmai Color olur, ister farklı bir marka olur, spor ve diyet işinin içindeyseniz bu tür ürünleri bir inceleyin diyoruz.

Peki, Yunmai Color'ın fiyatı nedir? Şu an bu cihazı raflarda 179 TL fiyata bulabiliyorsunuz.

Kimler Almalı

Sporla ilgilenenler veya diyet yapanlar Yunmai Color'dan fazlasıyla memnun kalabilirler.

Alternatifleri

Yunmai Color'a alternatif olarak Xiaomi Mi isimli farklı bir akıllı tartı da var. Yine benzer ürünleri piyasada bulabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Yunmai Colors
Ürün Markası Yunmai
CHIP Online Notu
90
Renk Seçeneği Beyaz, sarı, pembe, mavi, yeşil, altın
Ağırlık Aralığı 3 kg – 180 kg
Bağlantı Bluetooth 4.0
Pil 4 x AAA
Ekran 4.0 inç LCD
Okuyucu Yorumları