Bilgisayarım neden bu kadar yavaş?

Bilgisayarınız zaman içinde eski hızını kayıp mı etti? İşte bu sorunu çözmenin yolları.

Bilgisayarım neden yavaş?

Bilgisayarınız veya dizüstünüz, açılış ekranında birkaç dakika takılıyor mu? Dosyaların yüklenmesi uzun mu sürüyor?

Merak etmeyin, bu sorunlar sadece sizin PC'nizin başına gelmiyor. PC'nizi ne kadar dikkatli kullansanız da, hiçbir arızası olmasa da, zararlı yazılımlardan kaçınsanız da, PC'nizin zaman içinde yavaşlamasını engellemek imkansıza yakın.

Neyse ki PC'nizi bu durumdan kurtarmanın birçok yolu var. Bunlardan başlıcaları, düzenli olarak virüs taraması yapıp casus yazılımları silmek, sabit diski gereksiz yer kaplayan dosyalardan temizlemek, disk birleştirmek, ve yeni bir işletim sistem kurmak.

PC'nize yapabileceğiniz ufak yükseltmeler de performansta gözle görülür artışlar yapabilir. Bir bellek modülü almak gibi. Ama PC'niz biraz eski ise yükseltme seçenekleri çok sınırlı ve etkisiz olacaktır. Böyle bir durumda, yeni bir PC almak hem daha ekonomik hem de daha pratik olabilir.

Yeni bir ultrabook veya laptop ile, bir anda bütün yavaşlık sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Ayrıca bu cihazların taşınabilirliği de, işinizi istediğiniz yerde yapmaya olanak sağlayacaktır.

Ultrabook, Intel Rapid Start Teknolojisi'ni ve Intel Smart Connect Teknolojisi'ni kullanır. Bu teknolojiler ile, PC'niz 7 saniyeden kısa bir sürede açılır, ve hemen internete bağlanabilirsiniz.

İnanılmaz derecede hafif olan Ultrabook'lar, aynı zamanda Intel Anti-Theft Teknoloji'sine sahip pilleri ile, tüm gün size yeterli gücü sunar.