Eklenti kurulumlarında beklemelerden kurtulun

Web tarayıcıları eklentiler sayesinde, işlevlerini artırarak daha da kullanışlı hale geliyorlar. Eklenti kurulumuna başlamadan önce güvenlik penceresindeki zorunlu bekleme alanı bazen sıkıcı olabiliyor.

Eklenti kurulumlarında beklemelerden kurtulun

Eklentiyi yüklemeden önce çıkan güvenlik onayındaki bekletmenin amacı, kullanıcıya mesajı okumak için zaman vermek. Fakat siz deneyimli bir kullanıcısınız ve uyarı mesajını her defasında okumanıza ihtiyacınız yok. Gelişmiş konfigürasyon ayarlarından bekleme süresinin ayarlarını değiştirebilir veya tamamen beklemeyi atlayabilirsiniz. Web tarayıcınızın adres satırına "about:config" yazarak çıkan sayfadaki "Söz veriyorum, dikkatli olacağım!" uyarısını onaylayarak devam edin. . "Süzgeç"
satırına "security.dialog_enable_delay" yazın. Böylece aradığınız girdiye daha hızlı bir şekilde ulaşabileceksiniz. Girdiyi düzenlemek
için üzerine çift tıklayın. Öntanımlı olarak görünen değer milisaniye cinsinden bekleme süresini gösterir. Bekleme süresini
tamamen kaldırmak için "0" yazarak "Tamam"a tıklayın. Artık yapacağınız eklenti kurulumlarında can sıkıcı beklenme işleminden kurtulmuş olacaksınız.

Okuyucu Yorumları