Intel için optimize edilmiş oyunlar

Intel için optimize edilmiş oyunlarda, inanılmaz grafiklerle, yüksek performans elde edin!

Intel optimizasyonlu oyunlar!

Intel, en son Intel teknolojilerinden sonuna kadar faydalanabilmeniz için, lider oyun firmalarıyla birlikte çalışıyor. Oyunlar, ve diğer grafik bazlı uygulamalar Intel için optimize ediliyor ve bu sayede alınan performans en üst düzeye çıkıyor.

İşte Intel için optimize edilmiş oyunlardan bazıları.

Total War: Rome II

Creative Assembly, Rome II'nin yapımında dördüncü nesil Intel Core işlemcilerle birlikte, Intel Irıs grafik teknolojisini kullandı.

Sonuç olarak ortaya çıkan grafikler o kadar detaylı ve çeşitli oldu ki, oyuncular kendini gerçekten antik Roma'da gibi hissetti.

Grid 2

Codemasters, GRID 2'yi özellikle dördüncü nesil Intel Core işlemciler için optimize etti. Böylece fotoğraf kalitesindeki grafikler, son derece akıcı bir performansla oynanabiliyordu.

Intel Iris grafik uzantıları ile, lastik yandığında üzerinden çıkan ve biriken duman gibi karmaşık görüntüler elde edildi.

Sonic & All-Stars Racing Transformed

Sonic & All-Stars Racing Transformed'un kullanıcı arayüzü, Ultrabook cihazlarının dokunmatik ekranının kullanılması için özel olarak tasarlanmış. Oyun, tablet ve laptop kullanımları için iyice optimize edilmiş.