iPhone’da fotoğraf gizleme nasıl yapılır?

iPhone’da fotoğraf gizleme nasıl yapılır? Telefonunuzda bazı fotoğraflara siz hariç kimsenin erişmesini istemiyorsanız, gizleme adımlarını takip edebilirsiniz. Bunun için herhangi bir uygulamaya ihtiyacınız yok. İşte adım adım fotoğraf gizleme...

iPhone’da fotoğraf gizleme nasıl yapılır?

iPhone’da fotoğraf gizleme nasıl yapılır? Akıllı telefonların üretimi ile beraber çeşitli markalar altında cep telefonu üretimi bulunur. Apple markasının dizayn ettiği akıllı cep telefonları da insanların tercih listeleri içerisinde yer alır. Apple markasının üretmiş olduğu akıllı cep telefonları iPhone serisi altında piyasaya çıkarılır. iPhone seri akıllı cep telefonlarının kamerasından faydalanarak anılarınızı fotoğraf karesi altında toplayabilir veya video ile ölümsüz hale getirebilirsin.

iPhone’da Fotoğraf Gizleme Nasıl Yapılır?

iphone fotoğraf gizleme

iPhone cihazınızı kullanarak çektiğiniz fotoğraf ve videolarınız şahsınıza özel olduğu için bunları gizli hale getirme şansınız bulunur. iPhone içerisinde barındırdığınız fotoğraf ve videoları gizli özellik altında barındırdığınızda tamamı gizli albüm içerisinde konumlandırılır. iOS işlemciye ait olan 14 sürümü ile sadece fotoğraf ve videoları gizlemenin yanı sıra bulundukları albümü de gizlemek mümkün olur.

iPhone cep telefonunuzun iOS 14 sürüme sahip olması sayesinde fotoğraf ve videolarınızın tamamını yahut bir kısmını gizli bir konuma getirebilirsiniz. Bu sürece dahil olmak isteyen iPhone kullanıcıları içerisinde yer alıyor isen cep telefonunda yer alan fotoğraflar alanına giriş yaparak verilerini gizli hale getirebilirsin.

  • Gizlemek istediğin belirli fotoğraf ve videoların bir kısmını ya da tamamını seçerek paylaş düğmesine basmalısınız.

  • Kare içerisinden çıkan bir ok sembolü, iPhone cihazlarında paylaş butonunu ifade eder.

  • Seçmiş olduğunuz tüm fotoğraf ve videolardan sonra paylaş butonuna bastığında karşına gelen gizle seçeneğine dokunman gerekir.

  • iPhone cihazı karşınıza bir onay bildirimi yönlendirir, bu bildirimi kabul ettiğinizde seçmiş olduğunuz fotoğraf ve videolar sadece sizin belirlediğiniz şifre girilerek görülebilecek bir klasöre taşınır.

  • iPhone cep telefonları içinde yer alan fotoğraf ve video gizleme özelliği sayesinde kişisel bilgilerinin yer aldığı özel evrak fotoğraflarını ve kişisel pozlarını güven altına alabilirsin.

iPhone Üzerinde Fotoğraf Gizleme İçin Uygulamaya Gerekir Mi?

iPhone serisinin tasarımları içerisinde yer alan akıllı cep telefonlarının kendine ait belirli özellikleri bulunur. iPhone kullanıcılarının bu cep telefonlarını tercih etmelerinde sahip oldukları özellikler etkili olur. Apple markasının dizayn etmiş olduğu iPhone seri cep telefonlarında yer alan fotoğraf ve videoların gizli konuma getirilebilmesi için kendi içerisinde oluşturduğu bir sistem bulunur. Bu sistem vasıtası ile herhangi bir uygulamaya ihtiyaç duymaksızın istediğin her telefon ve fotoğrafı gizli konuma taşıyabilirsin.

iPhone telefonun ile çektiğin fotoğraf ve videolarını ya da farklı kişiler tarafından gönderilen fotoğraf ve videoları gizlemek için ekstra bir uygulamaya ihtiyaç duyulmaz. iPhone içerisinde yer alan mevcut gizlilik adımlarını tercih etmeyen bir kullanıcı isen Apple Store içerisinde yer alan çeşitli uygulamalardan destek alabilirsin. iPhone cihazlar içerisinde yer alan gizlilik adımları uygulamalara nazaran daha pratik hareket etmene destek sağlar.

iPhone Üzerinde Fotoğraf Gizleme İçin Ne Kadar Süre Gerekir?

Apple markasına ait olan iPhone model akıllı telefonun içerisinde yer alan dijital fotoğraf ve videolarını gizlemek için çok büyük zamanlar harcamaya gerek yoktur. Bu markaya ait olan cep telefonundaki ilgili adımları takip ettiğinde çok kısa bir süre zarfında multimedyalarını gizli konuma getirebilirsin.

Her zaman gizli konuma getirebileceğin fotoğraf ve videolarını her zaman da görünür klasöre taşımak mümkün olur. Kısa süre zarfı altında yürütebileceğiniz bu fotoğraf ve video gizleme adımları, sadece birkaç dakikanızı alır. Cep telefonun içerisinde yer alan fotoğraf ve video sayısı, bu fotoğraf ve videoların boyutu da gizleme adımlarının süresine etki eder. Çok sayıda video ve fotoğrafı aynı anda gizli klasör içerisine transfer etmeyi planlıyor isen bu işleme ayıracağın süre artabilir.

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: