Run rabbit run filmi konusu nedir?

Run Rabbit Run filmi Haziran 2023'te Netflix'te izleyici ile buluşan bir gerilim filmi. Avustralya yapımı korku filmi ile ilgili yapılan yorumlarda "Durdurmak zorunda kaldım" ifadelerini kullananlar olmuştu. Gelin Run Rabbit Run konusu ve oyuncularına yakından bakalım...

Run rabbit run filmi konusu nedir?

Run Rabbit Run konusu ve oyuncuları 28 Haziran'da Netflix'te yayımlanmaya başladığından beri merak konusu oluyor. Başrolünde Sarah Snook'un oynadığı Avustralya yapımı Run Rabbit Run ilgili detayları ele aldık.

Film, Rotten Tomatoes'dan 100 üzerinden 37 puan alabilirken izleyici puanı daha düşük oldu: Yüzde 26. Filmin IMDB puanı ise 10 üzerinden 5. Daina Reid'in yönettiği filmde, Avustralyalı oyuncu Sarah Snook'a, Lily LaTorre ve Neil Melville eşlik ediyor.

Bu yazımız da ilginizi çekebilir: Rotten Tomatoes'a Göre Netflix'teki En İyi 15 Korku Filmi

Run Rabbit Run Konusu

run rabbit run

Filmde Sarah, bir kadın doğum doktoru olarak yaşam döngüsü hakkında bir anlayışa sahiptir. Ancak küçük kızının giderek tuhaflaşan davranışlarına anlam vermeye çalışırken kendi inançlarını sorgulamak ve geçmişte kaldığını düşündüğü bir sorunla yüzleşmek zorunda kalır.

Netflix filmin konusunu şöyle paylaşıyor: Küçük kızının başka bir insanın anılarına sahip olduğunu iddia etmesiyle huzursuzluğu giderek tırmanan bekâr bir anne, ailesinin acı dolu geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

Run Rabbit Run Oyuncu Kadrosu

run rabbit run

Daina Reid'in (Shining Girls, The Handmaid's Tale, The Outsider) yönettiği ve senaryosunu Hannah Kent'in (The Good People, Devotion, Ölü Gömme Törenleri) kaleme aldığı filmin yapımcılığını Sarah Shaw ve Anna McLeish (Relic, Partisan, Snowtown); baş yapımcılığını ise XYZ Films'den Nate Bolotin, Maxime Cottray, Nick Spicer ile Aram Tertzakian; Deanne Weir, Olivia Humphrey, Jack Christian, D.J. McPherson, Daina Reid, Sarah Snook, Jake Carter ve Katie Anderson üstleniyor.

Run Rabbit Run Fragman