İçerik Üreticilerinin İşi Artık Daha Kolay

Rode’un en yeni yaka mikrofonu Wireless PRO, 32-bit float dahili kayıt, "GainAssist" teknolojisi ve senkronizasyon sorununu ortadan kaldıran “timecode” özelliğiyle bir içerik üreticisinin ihtiyacı olan her şeyi sunuyor. Peki bunların hepsi 22.999 TL’lik fiyatını haklı çıkarıyor mu? İnceliyoruz…

Eğer içerik üretiyorsanız, video prodüksiyon işleriyle uğraşıyorsanız, ortaya kaliteli bir içerik çıkarmanın püf noktalarından birinin iyi bir mikrofon kullanmak olduğunu bilirsiniz. Kaliteli mikrofon dendiğinde ise akla Rode geliyor. Rode, yeni mikrofonu Wireless PRO ile geleneği devam ettiriyor.

Wireless PRO, geniş özelliklere sahip bir mikrofon kiti ve kayıt kalitesi muazzam. Özellikle geniş kutu içeriği ile büyük yardımcı oluyor. DLSR kameralarla kullanabileceğiniz gibi hem iPhone hem Android telefonunuzla da kullanabilirsiniz bu arada. Kutu içeriğinde gerekli aksesuarların hepsi var.

Mikrofonun kutusundan, cihazları hem koruyan hem de aynı anda şarj etmeye yarayan bir şarj kutusunun yanı sıra ağzına kadar kaliteli aksesuarlarla dolu bir kılıf çıkıyor. Wireless PRO, alıcıyı kameraya bağladıktan sonra sesin düzgün ve dengeli olduğundan emin olmanız için GainAssist adında bir teknolojiyi de içeriyor.

Wireless PRO’yu öne çıkaran en önemli özelliklerden biri de 32-bit float dahili kayıt imkanı sunması. Bu bit derinliği ile yapılan kayıtlarda, mikrofon en ince nüansları bile yakalabiliyor ve son derece kaliteli kayıtlar üretiyor.