Amiral Gemisi Akıllı Telefon Pazarının Yeni Lideri mi?

vivo X100 Pro, üstün performansı ve olağanüstü fotoğraf kalitesi sunan Zeiss optikleriyle mevcut amiral gemilerinin hepsine meydan okuyor. Peki, yeni amiral gemisinin tüm yetenekleri bunlarla mı sınırlı? vivo X100 Pro hakkında merak edilen her şeyi tüm detaylarıyla anlattık.

Bugün elimizde aklınızın kalacağı bir telefon var. vivo X100 Pro, bugün konuğumuz ve bu telefon amiral gemisi akıllı telefon pazarının yeni lideri olma iddiası taşıyor.

vivo’nun yeni amiral gemisi X100 Pro, akıllı telefon pazarına iddialı bir giriş yaparak rakiplerini kıskandıracak birçok özellikle birlikte geliyor. Ne yazık ki ülkemizde satışa çıkmayacak olan bu telefon, üstün performansı ve olağanüstü kamera kalitesiyle çoğu kullanıcının aklının kalacağı bir telefon.

120 Hz hızında 6.78 inç AMOLED bir panele sahip telefon, tam 3000 nit’e kadar ulaşabilen parlaklığı ve oldukça canlı renkleriyle son derece keyifli bir kullanım vadediyor. İçerisinde barındırdığı MediaTek Dimensity 9300 işlemcisi ise hem oyunlarda hem de çoklu görevlerde gerçekten etkileyici bir performans sunuyor.

Ancak X100 Pro’nun asıl parladığı yer arkasında Zeiss’in olduğu kamera sistemi. 50 MP’lik ana kamera, periskop lens ve ultra geniş açılı kamera ile her koşulda mükemmel fotoğraflar çekebiliyor. 1 inçlik ana kamera sensörünün dinamik aralığı çok iyi seviyede ve renkler çok canlı gözüküyor. Telefonun yakınlaştırma performansı da takdire şayan.

Telefonda daha pek çok detay var. vivo X100 Pro ile daha fazla bilgiyi tam videoda anlattık. Profildeki linkten ulaşabilirsiniz.