Apple iPhone X Vİdeo İnceleme

Apple iPhone X tüm detaylarıyla test merkezimizde. Bakalım Apple iPhone X ne kadar iyi?

Apple'ın uzun zamandır üzerine konuşulan üst seviye amirali iPhone X, test merkezimize girdi. 64 GB ve 256 GB kapasiteli modeller halinde ülkemizde de satışta olan iPhone X, Apple'ın bugüne kadar ürettiği en pahalı iPhone modeli olma unvanını elinde bulunduruyor. Hatta öyle ki, iPhone X, şu an piyasadaki en pahalı amiral gemisi telefon modeli oluyor.

iPhone X incelememizin tüm detaylarını yazılı olarak okumak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Sonuç olarak ise iPhone X, Android hayranı olan kullanıcılar için uygun bir telefon değil; önce bunu aradan çıkartalım. iPhone ekosisteminden memnun olan kullanıcılar ise iPhone X'i beğenerek kullanacaklar. Öte yandan iPhone X, her yönüyle şu an bu ekosistemin tepe konumunda yer alan modeli oluyor ve satın almak isteyenleri heyecanlandıracak özellikler içeriyor.

Bunlardan en önemlisi kuşkusuz OLED ekran olurken, TrueDepth kameranın yetenekleri, geliştirilen çift arka kamera özellikleri, -her ne kadar bazı kullanıcılar tarafından beğenilmeyecek ve Touch ID'yi aratacak olsa da- yenilikçi Face ID ve üst seviye performansı da önemli artılar olarak hanesine yazılıyor. Sonuç olarak kısaca, iPhone X, Apple'ın gelecek modeline kadar en iyi iPhone oluyor diyebiliriz.

Peki, iPhone X'u satın almalı mısınız?

Bunun için tek söyleyebileceğimiz, bir akıllı telefona 6000 TL üzeri para ayırabiliyorsanız iPhone X size göre olabilir. Aksi halde, hiç gerek yok.

Okuyucu Yorumları