Bose Sleepbuds II Video İnceleme

Uyuyamıyor musunuz? Günün stresi. Horlama sesi. Gürültülü komşular. O gün aldığınız kötü bir haber. Uyumanızı engelleyecek çok şey olabilir. Bu videomuzda size bunun çaresini açıklıyoruz!

Bugün uyku sorunlarını ve bunu nasıl giderebileceğinizi ele alıyoruz. Ancak tabii ki bu konuda bilirkişi olduğumu söyleyemem, sadece uyku sorunundan muzdarip olduğumu söyleyebilirim. Ben de pek çok kişi gibi uyku problemi yaşıyorum ve bu videomuzda da bunu aşmanın basit ve teknolojik bir yöntemini sizlerle paylaşacağım.

Eminim aranızdan pek çok kişi gece yatmaya hazırlanırken akıllı telefon üzerinden çeşitli uyku aplikasyonlarından yararlanıyordur. Hatta bunların bazıları uyumadan önce birtakım egzersizleri yapmanızı da öneriyor, onlar da faydalı olabiliyor. Alternatif bir yöntem de benim yeni tanıştığım bir cihaz olan Bose Sleepbuds II.

Bose, zaten ses sistemleri, hoparlörler ve kulaklıklar konusunda dünyanın en önemli markalarından biri. Bu defa ise tamamen uykuya özel bir kulaklık ile karşımıza çıkan ünlü şirket, Sleepbuds II ile uyku sorunu yaşayanları hedefliyor. Peki, cihaz bunu nasıl yapıyor?

Okuyucu Yorumları