Samsung Galaxy S9 artık "çıplak" (!)

Samsung Galaxy S9'a ilginç bir görünüm kazandırmak ister misiniz? Yeni amirali daha önce hiç böyle "çıplak" görmediniz!

Samsung sonunda yeni amiral gemisi Galaxy S9'u tanıttı. Bilindiği gibi yeni amiral gemisi daha piyasaya sürülmeden kılıfları da sızmış, ardından da bu kılıflar raflarda satışa sunulmuştu. Elbette kılıfların asıl amacı telefonu korumak olsa da, tasarım yönüyle de dikkat çekici olmalı. Bu konuda ortaya çıkan yeni bir "kılıf", çevrenizdekilerin elinizdeki Galaxy S9'a dönüp dönüp tekrar bakmasını sağlayacak.

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S9'la dikkat çekmek istiyorsanız, bunun için fazlasıyla kışkırtıcı bir yol mevcut, ancak bunun için biraz meşakkatli bir çalışma gerekiyor. Bir YouTuber olan JerryRigEverything tarafından hazırlanan videoda, Galaxy S9'un arka yüzünün tamamen soyulduğunu ve bunun neticesinde de ortaya çok ilgi çekici bir "kılıf" çıkmasını sağlamış. Aslında bu bir kılıf değil, pek tabii; cam malzemenin üzerindeki siyah renkli malzemeyi söken JerryRigEverything, böylece telefonu görenlerin size hangi kılıfı kullandığınızı sormasına sebep olacak.

Aslında bu JerryRigEverything'in ilk çalışması değil. Benzer bir çalışmayı daha önce Galaxy S8 ve Note 8 için de yapan JerryRigEverything, muhtemelen daha sonra Note 9 için de benzer bir video yayınlayacak.

Okuyucu Yorumları