TCL NXTPAPER 11 Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Kullanıcı dostu ve en yeni teknolojiye sahip TCL NXTPAPER 11’i tüm detaylarıyla inceledik!

Artık ekranlar başında çok fazla vakit geçirdiğimizden, göz sağlığımızı da korumak zorlaştı. Buradaki en büyük sorun, gözler için zararlı olan mavi ışık.

Bu noktada TCL’in NXTPAPER teknolojisi kullanıcı deneyimini düşürmeden, ekran kullanımını uzun süreler boyunca daha güvenli ve daha rahat hale getiriyor. Teknoloji, mavi ışık yönetiminin yanı sıra ana renkler olan kırmızı, mavi ve yeşil arasındaki dengeyi de koruyor.

TCL NXTPAPER 11, bu teknolojinin güncellenmiş versiyonuna sahip bir ekranla geliyor. Eskisine göre ekran parlaklığı artık yüzde 150 daha yüksek ve renk sıcaklığını odadaki ortam ışığına uyacak şekilde uyarlayan bir ışık sensörü kullanılmış.

11 inç boyutunda 2K çözünürlünde olan bu ekran, genel olarak e-mürekkep ekrana benziyor ancak renkli olmasıyla fark yaratıyor. Böylece hem e-kitap okumalarında hem genel tablet kullanımında ekranıyla ön plana çıkan bir NXTPAPER 11, uzun pil ömrüyle de en iyi seçeneklerden biri olmayı başarıyor. Şu an bu tableti piyasada 7300 TL fiyatla bulabildiğinizi de söyleyelim.