Hırsızın Golden Retriever ile karşılaşması: Sosyal medyada viral oldu

San Diego polisinin paylaştığı bir görüntü sosyal medyada viral oldu... Görüntüde bir hırsızın, garajdan 1.300 dolarlık elektrikli bisikleti çalarken evin golden retriever cinsi köpeğiyle karşılaşma anları yer alıyor.

Videodaki adam tam garajdan bisikleti götürecekken yanına dost canlısı bir köpek geliyor. Adam bisikleti bir süre için içeri koyup köpeği sevmeye ve onunla oyun oynamaya başlıyor, "Sen gördüğüm en havalı köpeksin" diyor.

Görüntüler ABD'nin Kaliforniya eyaletinden ve sosyal medyada binlerce kez görüntülendi.

Videodaki adam kapısı açık bırakılmış garajdaki elektrikli bisikleti alıp giderken görülüyor. Yanına içeriden bir köpek gelince bisikleti bırakıyor ve onunla oynamaya başlıyor. Videoda "Sen gördüğüm en havalı köpeksin. Baban nerede, garajı açık bıraktığını biliyor mu? Seni seviyorum dostum, evinde nasıl bu kadar çok şey var" diyor. Daha sonra ise buna ihtiyacım var deyip bisikleti alıp gidiyor.

San Diego Polis Teşkilatı'ndan Teğmen Brian Brecht, olayın benzersiz olduğunu söyleyerek "Adam garaja girip bisikleti alıyor ve dışarı çıkmaya başlıyor. Garaj kapısının yaklaşık 1,5 metre dışındayken Golden Retriever cinsi köpek garaja geliyor ve adamı takip ederek dışarı çıkıyor. Adam hemen geri gelip bisikleti park ediyor ve köpekle oynamaya başlıyor" diyor.

San Diego polisi videodaki adamı tanıyan kişilerin kolluk kuvvetleriyle temasa geçmesini istedi.