HUAWEI MatePad Pro Video İnceleme

İşte HUAWEI MatePad Pro hakkında bilmeniz gereken her şey! HUAWEI MatePad Pro'yu inceledik!

Akıllı telefonların ekranlarının büyümesi, bundan yaklaşık 10 yıl öncesi ile kıyaslandığında tablet kullanımını olumsuz yönde etkiledi ve bu pazarın daralmasına sebep oldu. Ancak elbette eskisi kadar yoğun olmasa da halen bu kategoriye olan ilgi sürüyor. Özellikle mobil alanda içerik tüketiminin artması ve konfor alanlarımızın genişlemesiyle beraber tablet kullanımına rağbet yeniden artış eğilimi gösterirken, öte yandan tabletler de bu süreç içerisinde farklı yetenekler kazandı ve kullanım yelpazelerini çeşitlendirdi. Artık iyiden iyiye dizüstü bilgisayar özellikleri göstermeye başlayan, daha kompakt çalışma alanı olanağı doğuran ve çevre özellikleriyle farklı amaçlar doğrultusunda da kullanılabilen tabletler, şu son zamanlarda gerçekten ilgi çekici bir hal almaya başladı. Bunlardan bugün HUAWEI'nin yeni MatePad Pro tabletine yakından bakacağız.

HUAWEI, tablet pazarında çeşitli modellerle tüketicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Elimizdeki MatePad Pro, üst seviye özellikler içeren bir tablet olmasıyla premium segmente konumlansa da şirketin MediaPad T5 ve MediaPad T3 10 gibi farklı segment ve bütçe dostu modellerinin de bulunduğu bilgisini verelim.

Gelelim MatePad Pro'ya. Evet, MatePad Pro premium bir tablet dedik. Çünkü tablette doğrusu yok yok. Hızlıca sıralayacak olursak; geniş ve iyi görünen ekran, HUAWEI'nin amiral gemisi akıllı telefonlarından da tanıdığımız güçlü Kirin 990 işlemci, iyi pil ömrü, M-Pencil kalem, klavye aparatı ve daha fazlası bu tablette karşımıza çıkıyor. Şimdi adım adım yakından özelliklerine değinelim.

Okuyucu Yorumları