OnePlus 5, TV'de Göründü! Bu Tarihte Geliyor!

OnePlus 5 televizyon reklamları hazır. Peki, ilk olarak hangi ülkede ve ne zaman satışa çıkacak?

OnePlus 5'e artık çok yakınız. 20 Haziran'da tanıtılması ve hemen akabinde satışına başlanması beklenen yeni amiral gemisi katili, ilk olarak ise Hindistan'da satışa sunulacakmış gibi görünüyor. Zira ortaya çıkan reklam filmi kesiti, 22 Haziran'ı işaret ediyor.

Bugüne kadar OnePlus 5 ile ilgili çok sayıda sızıntı yayınlandı ve bizler de pek çoğunu sizlere aktardık. Artık yolun sonuna gelindi ve yeni amiral büyük bir sürpriz olmazsa 20 Haziran'da tanıtılacak. Şirket de sürpriz beklemiyor ki, yeni telefonun televizyon reklamları bile hazır. YouTube'a yüklenen videoya göre OnePlus 5, Hindistan'da 22 Haziran'da satışa sunulacak.

Yalnızca birkaç saniyelik olan video, muhtemelen reklam filminin son kesiti. Reklamda bir adam OnePlus 5'in satışının 22 Haziran'da başlayacağını söyledikten sonra "Süper" diyerek ekranı örtüyor ve hemen ardından da telefonu görüyoruz. Çift kamerası ile üst düzey fotoğraf kalitesi sunacağı iddiasında olan OnePlus 5, kamera tasarımıyla ise iPhone 7 Plus'ı andırıyor.

Telefon hakkında tüm detayları öğrenmek için, yalnızca 1 gün daha sabretmemiz gerekecek. OnePlus 5'in 22 Haziran'da yalnızca Hindistan'da mı, yoksa global çapta mı satışa sunulacağını da etkinlikte öğreneceğiz.

Okuyucu Yorumları