OPPO A73 Video İncelemesi

Bütçe dostu sınıfı akıllı telefonlara yeni seçenek OPPO'dan geldi. İşte OPPO A73 özellikleri, yetenekleri ve hakkında tüm bilmeniz gerekenler.

Bugün yeni telefonlardan biri olan OPPO A73 bizlerle beraber. Bu incelememizde biraz bu telefonu yakından tanıyacak ve özelliklerine hep birlikte bakacağız. Şimdi ona geçmeden önce OPPO'dan biraz bahsetmek lazım. Zira şirket artık tam olarak dengesini buldu.

Bilindiği gibi OPPO, yaklaşık 2 yıl kadar önce Türkiye pazarına giriş yapmış ve akıllı telefonlarını ülkemiz kullanıcılarıyla buluşturmuştu. Ancak o dönem piyasaya sunduğu RX17 modelleri ve akabinde gelen ilk jenerasyon Reno ile birlikte bir anda orta segmentin en pahalı telefonları arasına yerleşmişti. Bu anlamda rakiplerine karşın iyi bir fiyat/performans çizgisi sunmuyordu doğrusu. Ancak zaman geçtikçe ve şirket telefon yelpazesini genişlettikçe, yüksek performans ve uygun fiyatı aynı potada eritebilmeyi başardı, bununla beraber bir hayli rekabetçi konuma yerleşti, tüketiciler tarafından da tercih edilmeye başladı.

Son dönemde şirketin pek çok telefonunu arka arkaya inceleme fırsatı bulduk. Orta – orta üst segmente yerleşen Reno 4, Reno 4 Pro ve Reno 4 Lite bunlardan olurken, bugün şirketin, bütçe dostu diyebileceğimiz, daha uygun fiyatlı bir modeli olan OPPO A73 bizlerle beraber. Peki, OPPO A73 nasıl bir telefon? Gelin şimdi hep beraber yakından bakalım.

Okuyucu Yorumları