Bu Kamera ile Gözünüz Her An Otomobilinizde Olacak

Otomobilinizden ayrıldığınızda artık gözünüz arkanızda kalmayacak. Yeni tanıtılan Owl Car Cam, her an otomobilinizin içinde olmanızı sağlıyor.

Özellikle İstanbul gibi metropol kentlerinde yaşıyorsanız trafikte her an her şey olabilir ve olası kaza veya benzeri durumlarda video kaydına ihtiyaç duyabilirsiniz. O nedenle bazı ülkelerde araç içi kamera sistemlerinin bulunması bir zorunlukluk olurken, ülkemizde bu açıdan henüz herhangi bir uygulama başlatılmış değil. En azından özel araçlar için. Ancak sürücülerin pek çoğu yolculuklarını kayıt altına almak için bu tip sistemleri isteğe bağlı olarak kullanıyor.

Bu noktada çok sayıda araç içi kamera sistemi de yer alıyor elbette. Ancak bu defaki bunlardan biraz farklı yapıda. Owl Car Cam ismindeki bu kamera, yalnızca yolculuklarınızı kayıt altına almıyor, akıllı telefon uygulaması yoluyla onları paylaşabilmenizi, üzerlerinde oynayabilmenizi de sağlıyor. Daha faydalı olanı ise, LTE bağlantısı sayesinde otomobilinize her an erişebilmenize olanak tanıyor.

Okuyucu Yorumları