PlayStation 5 Video İnceleme

Beklenen yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'i test ettik, tüm detaylarıyla inceledik. İşte PlayStation 5 hakkında bilmeniz gereken her şey!

Kısa bir süre önce PlayStation 5'in kutu açılışını yapmış ve önceki PlayStation modelleri ile boyut karşılaştırmasında da bulunmuştuk hep birlikte. Şimdi ise Sony'nin yeni konsol devini hep birlikte inceleyeceğiz, ancak açık söyleyelim söze nerede başlayacağımızı bilmiyoruz. Zira yeni konsol ile ilgili anlatılacak çok şey var, değinilmesi gereken çok detay var; o nedenle incelemeyi bazı noktalardan bölmek ve ayrıca değerlendirmek daha doğru olacak gibi görünüyor. Mesela bunlardan arayüz özelliklerini daha detaylı olarak farklı bir videoda sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.

Çok merak edilen oyun performansları ise, pek tabii ki bu videomuzda bulunacak. Spider-Man Miles Morales'e de bakacağız, Red Dead Redemption 2'ye de, God of War'a ve hatta Ghost of Tsushima'ya de vakit ayıracağız. Ancak her şeyden önce ilk olarak tasarımla söze başlamak daha doğru olacak. Uzun bir inceleme olacak, zira bir konsol 7 yılda bir geliyor, kolay değil; o nedenle çayınızı alın arkanıza yaslanın.

Okuyucu Yorumları