Razer Huntsman V2 Analog video inceleme

Bugüne kadar bildiğiniz kullandığınız tüm klavyeleri unutun! Razer, çok farklı bir klavye üretmiş. İşte "analog hissiyatlı" klavye Huntsman V2 Analog incelemesi.

Hep diyoruz Razer ne yapıyorsa kaliteli yapıyor. Şirketin bugüne kadar çok sayıda ürününü inceleme fırsatı bulduk ve bugüne kadar çok sayıda modeli de aklımızda yer etti. Bunlar arasında Razer Basilisk fare, Razer Kraken kulaklıklar ve Razer Ornata klavyeleri sadece bunlardan birkaçı. Gelen son ürünle beraber de artık klavyeyi değiştirmemiz gerektiğini fark ettik. Bundan böyle Huntsman V2 Analog masamızı süsleyecek.

Razer, Huntsman V2 Analog ile beraber önemli bir değişiklik yapıyor. Gamepad işlevini klavyeye getiren Razer, bunu öyle güzel şekilde halletmiş ki gerçekten takdire şayan. Oyun konsollarından aşina olduğumuz gamepad analog ve PlayStation 5'teki DualSense benzeri tetik yapısını klavye tuşlarına yediren Razer, belki bu alanda ilk değil, fakat belki de ilk defa bu kadar işlevsel şekilde karşımıza çıkartıyor. Buraya kadar söylediklerimizden dolayı kafanız biraz karışmış olabilir. Şimdi Huntsman V2 Analog'u biraz daha detaylandıralım ve Razer'ın bu klavyesiyle tam olarak ne yaptığını anlayalım.

Okuyucu Yorumları