Samsung Galaxy A52 Elimizde! İşte İnceleme Videosu

Samsung, 2020 yılının ilk yarısında dünyanın en çok satan Android akıllı telefon olan Galaxy A51'in halefini tanıttı! İşte Galaxy A52 özellikleri, Galaxy A51'den farkları ve merak edilen her şey!

Samsung'un geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Galaxy A51 modeli, tüm dünyada büyük yer bulmuş ve bugüne kadar en başarılı Galaxy A serisi telefonu olarak Galaxy ailesindeki yerini almıştı. 2020 yılının ilk yarısında dünyanın en çok satan Android akıllı telefonu olma başarısı gösteren Galaxy A51, Samsung'un da bu seriye daha çok yatırımda bulunması gerektiğini anlatan önemli bir gösterge oldu. Samsung da bunu dikkate almış olacak ki, henüz tanıttığı Galaxy A52 modelinde çok daha fazla özelliği bir arada tüketicilere sunuyor.

Samsung, 2021 yılı Galaxy A serisi modellerinden ilk 3'ünü tanıttı. Galaxy A72, Galaxy A52 ve Galaxy A32 modelleriyle önemli güncellemelerde bulunan şirket, tüketicilerin Galaxy A serisine duyduğu ilgiden bir hayli memnun ve bunu 2021 yılında da sürdürmek niyetinde.

Peki, ailenin yeni serisinin yer alan ortanda model Galaxy A52 ne gibi özelliklere sahip ve Galaxy A51'in başarısını sürdürebilecek mi? İşte Galaxy A52 hakkındaki ilk izlenim raporumuz.

Okuyucu Yorumları