Samsung Galaxy A72 Vİdeo İnceleme

Samsung Galaxy A72 satın alınır mı, özellikleri neler, fiyatı ne kadar ve performansı nasıl? İşte tüm detaylarıyla Samsung Galayx A72 incelemesi!

Galaxy A71, piyasadaki en iyi Android telefonlardan biriydi. Samsung, orta sınıf telefon kategorisinde kendine has bir jenerasyon sunmayı başarmış ve hem Galaxy A71 hem Galaxy A51 modelleriyle premium orta sınıf kategorinin en iyi telefonlarına imza atmıştı.

Her 2 telefon da dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok sayıda insanın beğenisini kazandı ve bizim de orta sınıfta iyi bir telefon satın almak isteyenlere çoğu kez önerimiz oldu. Hal böyle olunca pek çok kişi de halef modelleri Galaxy A72 ve Galaxy A52'yi beklemeye başladı. Açıkçası biz de bu 2 telefon için çokça heyecanlıydık.

Yeni modellerin daha iyisi olması gerekiyordu pek tabii, elbette öyle de. Ancak işler bu defa biraz farklı. Bu incelememizde Galaxy A72 hakkında tüm bilinmesi gerekenleri anlatacağız.

Galaxy A52 incelemesi de telefon elimize ulaştığında ayrı olarak gelir, ancak bilmeniz gereken A72 ve A52 arasında büyük farklar olmadığı. 2 model arasında çok az fark var ve fiyatından dolayı muhtemelen Galaxy A52 daha fazla tercih edilecektir diye de şimdiden söyleyebiliriz. O halde Galaxy A72'yi incelemeye başlayalım.

Okuyucu Yorumları