Samsung Galaxy Z Flip 3 Video İnceleme

Samsung Galaxy Z Flip 3 hakkında bilinmesi gereken her şeyi bu incelemede tüm detaylarıyla anlatıyoruz. İşte A'dan Z'ye Galaxy Flip 3 incelemesi!

Samsung'un heyecanla beklenen dikey katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 3 satışa çıktı. Peki, gerçekten satın almaya gerek var mı? Öncelikle şunu söyleyelim: Samsung Galaxy Z Flip 3, şu an şüphesiz piyasadaki en iyi ve en kompakt katlanabilir akıllı telefon. Daha önce dikey olarak katlanan Samsung'un önceki modeli Z Flip ve Motorola'nın Razr telefonunu bu platformda görmüşken, hem performans hem yenilik anlamında şu an bu alanın en iyisinin Z Flip 3 olduğu aşikar. Bunu hem rafine edilmiş tasarımı ile modernize çizgisi, hem performans anlamında gösterirken, en göze çarpan yanı kuşkusuz farklı ve kompakt olması. Bunlar, yeni ve yeni olduğu kadar farklı bir telefon isteyenler için tercih edilesi özellikler. Öte yandan Z Flip 3 ile geleneksel bir akıllı telefonda yapabileceğiniz her şeyi de yapabiliyorsunuz. Bu da bir akıllı telefon ihtiyacını karşılayabildiği anlamına geliyor. Hatta öyle ki, Z Flip 3'ü biraz kullandıktan sonra, eski telefonunuzu elinize aldığınızda farkında olmadan kapatırken onu da katlamaya çalıştığınızı göreceksiniz ki bu tecrübeyle sabit. Bir süredir Z Flip 3 ile birlikte Galaxy S21 Ultra'yı da kullanıyorum ve S21 Ultra'yı cebime koymadan önce kendimi bükmeye çalışırken buldum diyebilirim.

Elbette günün sonunda fiyat çok önemli bir yeri oluşturuyor. Z Flip 3 ucuz bir telefon değil, fakat yeni katlanabilir akıllı telefonlar arasında en ucuzu. Şu an Z Flip 3'ü 12 bin TL'ye satın alabiliyorsunuz. Elbette bu fiyat pek çok kişinin bütçesine uygun değil. Ancak akıllı telefonların fiyatları da gittikçe artıyor. Bugün çarşıya gidip iyi ve son model bir telefon satın almaya kalkarsanız 10 bin TL civarı bir fiyatı gözden çıkartmanız lazım. O anlamda tercih Z Flip 3'ten yana olur mu? Bunun cevabını siz vereceksiniz, ancak benim şu an için kişisel görüşüm bu fiyat için daha iyi seçenekler olduğu yönünde. Tabii ki onlar katlanabilir değil. Eğer sizin için ekranın katlanıyor olması ve şık durması cezbediyorsa o zaman bu telefon tam size göre. Şimdi gelelim, Z Flip 3'te neler var neler yok, bunlardan bahsetmeye.

Okuyucu Yorumları