Sandisk Ultra Dual Drive USB Type-C Video İnceleme

Bilgisayar ve telefon arasında veri kopyalamaktan gına geldiyse bu pratik cihaz tam size göre! İşte Sandisk Ultra Dual Drive USB Type-C incelemesi!

Akıllı telefonlarda microUSB'den USB-C'ye geçiş nasıl olacak, eski tip kablolara alışmıştık, şimdi yeni kabloları nereden bulacağız derken, aslında pek de sancılı olmadı, artık yeni gelen tüm telefonlarda USB-C portu ve kablosu karşımıza çıkıyor ki bunun olması kaçınılmazdı zaten. Pek çok konuda olduğu gibi toplum olarak özellikle teknolojiye çok hızlı ayak uydurduğumuz da aşikarken, bugün yakından bakacağımız cihaza da pek çoğunuz aşinadır ve hatta kullanıyorsunuzdur diye düşünüyoruz.

Bugün Sandisk'in Ultra Dual Drive USB Type-C cihazına yakından bakacağız. Bu cihaz tipik bir USB bellek ancak çift taraflı kullanım sağlıyor. Sandisk'in ve diğer üreticilerin daha önceki USB jenerasyonlarında da benzer modeller vardı. Yeni gelen USB standardıyla beraber bu cihazlar da elbette güncellendi.

Aslında Sandisk Ultra Dual Drive USB Type-C yeni bir cihaz değil, ancak yeni elimize geçti. Biz de hem Windows ortamında hem akıllı telefon tarafında cihazı deneyimledik. Bakalım şimdi bize nasıl performans göstermiş, cihazın özellikleri nelermiş?

Okuyucu Yorumları