Sony PS5 PULSE 3D Wireless video inceleme

PlayStation 5'ten sonra PlayStation 5'in özel aksesuarlar da geldi! İşte PULSE 3D Wireless kulaklık, HD kamera ve medya kumandası hakkında bilmeniz gerekenler!

PlayStation 5 bir süredir hayatımızda ve artık iyiden iyiye huyuna suyuna alışmaya başladık. Yeni nesil konsollar önceki nesiller kadar devrimsel özellikler sunmuyor belki ama PlayStation 5, bu konuda söyleyecek şeyleri olan bir konsol.

DualSense gibi şimdiye kadar üretilmiş en harika kontrolcüyü tasarlamış olmaktan tutun da süper hızlı SSD'nin hayatımızda neleri değiştirebileceğine kadar pek çok başlığı, bu bağlamda saymak mümkün. Bu başlıklardan birisi de yeni konsolun sahip olduğu Tempest 3D AudioTech ses donanımı olurken, Sony bunun oyun deneyimimize ciddi katkı yapacağını iddia ediyor. Elbette bunun için Tempest 3D Audio destekli bir kulaklığa da ihtiyacınız var, Pulse 3D de tam bu noktada devreye giriyor.

PlayStation Türkiye ekibi tarafından elimize ulaşan aksesuar kitinin en dikkat çekici ürünü Pulse 3D Wireless kulaklık olsa da, kutudan yalnız çıkmadığını da söyleyelim. Elimizdeki kit içinde bu kulaklığın yanında PlayStation 5 kamerası ve medya kumandası da yer alıyor. Bugün tüm bu cihazlar hakkında uzun uzadıya konuşacağız. Ama önce sözü Pulse 3D ile açmak istiyoruz.

Okuyucu Yorumları