ThinkPad X1 Yoga sizce nasıl test edilmeli?

Lenovo'nun hayatın karşınıza çıkarabileceği her türlü ekstrem durumda dayanıklılığına ve performansına çok güvendiği, ThinkPad X1 Yoga'yı sizlerle test edeceğiz!

CHIP Test merkezi yıllardır Türkiye'de piyasaya sürülen tüm donanımları test ediyor, tarafsız bir şekilde artısıyla eksisiyle sizlere aktarıyor. Testlerimizin zaman zaman standart, zaman zaman da ekstrem koşullarda gerçekleştirildiğini biliyorsunuz.

Şimdi, sizi de elinizi taşın altına koymaya davet ediyoruz. Evet, yanlış duymadınız! Lenovo'nun hayatın karşınıza çıkarabileceği her türlü ekstrem durumda dayanıklılığına ve performansına çok güvendiği, ThinkPad X1 Yoga'yı sizlerle test edeceğiz!

Sizden istediğimiz, test merkezimize gelen bu masum ThinkPad X1 Yoga'ya ne tür testler uygulamamızı istediğinizi bize yazmanız.

Hayal gücünüzü zorlayın, sınır tanımayın ve bu cihaza ne tür testler uygulamamızı istediğinizi bize yazın. Editörlerimiz gelen fikirler arasından en iyi 5 test yöntemi seçecek ve görmüş olduğunuz ThinkPad X1 Yoga'nın üzerinde harfiyen uygulayacak.

Teknoloji demek, hız demek. O yüzden zamanımız kısıtlı. Hemen düşünün, hayal gücünüzü çalıştırın, buradaki forma gelin ve bize "ThinkPad X1 Yoga üzerinde gerçekleştirilmesini istediğiniz testleri" yazıp gönderin.

Okuyucu Yorumları