Ücretsizken Efsaneydi, Bu Paraya Alınır mı?

Omix’in zamanında akıllı telefonlarının kutusuna dahil ettiği MixPods Pro TWS kulaklığı nasıl bir kulaklık, ayrı olarak satın alınır mı? Tüm detaylarıyla inceledik!

Omix, uzun bir süre önce X500 model akıllı telefonunun kutusuna dahil ettiği MixPods Pro TWS kulaklığıyla kullanıcılara büyük bir jest yapmıştı. Peki, bu kulaklıkları 2024 yılında harici olarak satın almak istesek yanlış bir karar vermiş olur muyuz?

MixPods Pro, tasarım açısından bir farklılık sunmasa da uzun süreler kullanılabilecek kadar ergonomik bir yapıda. Kulaklıkların kontrolleriyse standart şekilde dokunmatik şekilde yapılıyor ve uygulama üzerinden özelleştirilebiliyor. Ancak, uygulama sadece Android için mevcut olduğundan iOS kullanıcılarının bazı özelliklerden feragat etmesi gerekiyor.

Kulaklıkların ses kalitesi genel olarak başarılı; baslar aşırı derin olmasa da güzel hissediliyor. Tizlerse yüksek seslere çıkıldığında bozulma olmadan net geliyor. Ses konusunda tek eksik şey ses seviyesinin düşük olması. MixPods Pro’nun pil ömrü ise tatmin edici. Tam şarj ile 7-8 saat kullanım ömrü sunan kulaklık, kutusu ile birlikte bu süreyi 30 saate kadar çıkarabiliyor.

MixPods Pro’nun güncel fiyatıysa 793 TL.