Chrome 27 indirmeye sunuldu, işte yenilikler!

Chrome 27 de sonunda indirilmeye sunuldu. Yenilikler ve indirme bağlantısı içeride...

Chrome 27 hazır; İndirin!

Chrome'un yüzde 5 hız artışı vadeden yeni sürümü Chrome 27, Windows, Mac ve Linux sistemleri için indirmeye sunuldu.

Yeni sürümdeki hız artışı, Google'ın açıklamasıyla "arka planda daha akıllı kaynak planlamaya" dayanıyor. Yüzde 5, ilk bakışta büyük bir oran gibi görünmese de Google'ın iddiası gerçekse, bizce hiç de azımsanacak bir oran değil. Chrome 27'nin geliştirilen "planlayıcısı", bağlantınız boştayken artık daha akıllıca çalışıyor ve önceden yüklenmiş kaynakların önceliğini düşürüyor - böylece kritik önemdeki veriler önceden indiriliyor.

Son sürümde yapılan yenilikler arasında iyileştirilmiş sözcük tahminleri ve iyileştirilmiş yazım düzeltme, Omnibox için (Chrome'un araç çubuğu) yapılan tahmin geliştirmeleri bulunuyor.

Chrome 27'de geliştiricilere özel bir dizi yenilik de var. Bunlar arasındaki yeni Sync FileSystem API'sı, Google Drive yoluyla farklı istemciler arasında eşitlenen Chrome uygulamaları için yeni bir çevrimiçi depolama uygulama geliştirme arayüzü sunuyor. Dosyalar özel bir sandbox içerisinde depolanıyor, HTML5 File API ve FileSystem API ile değiştirilebiliyor.

Chrome'unuz otomatik güncelleme yoluyla (Menü tuşu > Chrome Hakkında ekranından kontrol edebilirsiniz) son sürüme yükselmediyse, onu buradan indirebilirsiniz.

İndirin: Google Chrome 27

Okuyucu Yorumları