Samsung Gear Fit: ÖN İNCELEME!

Samsung'un dün Galaxy S5'le beraber tanıttığı göz alıcı kol bandı Gear Fit'i denedik!

Samsung Gear Fit'i denedik!

Dünkü tanıtımlara bakarsak Samsung, önümüzdeki senelerde fitness alanında iddialı olmak istiyor. Gear 2 ve Gear 2 Neo'yu büyük bulanlar, daha ince Gear Fit ile yetinebiliyorlar.

Gear Fit, Samsung'un akıllı saatlerine göre çok daha basit ve asıl amacı sizi yürürken, koşarken veya bisiklete binerken takip etmek. Cihaz dahili bir kalp ritmi sensörüne sahip ve Tizen işletim sistemiyle çalışıyor, ancak asıl önemli olan "esnek" OLED ekrana sahip olması. Cihaz hem göze hoş görünüyor, hem de kolunuzda sizi rahatsız etmiyor. Ancak ne yazık ki onu bükemiyorsunuz.

Samsung Gear Fit: ÖN İNCELEME!

1.84 inç kavisli ekrana sahip cihaz, üzerindeki tek düğmesiyle birkaç işlevi birden yerine getiriyor. Ancak düğmenin konumunu açıkçası pek beğenmedik. Pil ömrünün ise 3-4 gün olduğu söyleniyor.

Samsung Gear Fit: ÖN İNCELEME!

Saat üzerinden akıllı cebinizde çalan medyayı kontrol etmeniz mümkün. Ancak Gear'ın aksine bant üzerinden direkt olarak müzik dinleyemiyorsunuz. Gelen çağrıları bir metin mesajıyla reddedebiliyorsunuz. Bununla ilgili ayarları akıllı telefonunuzdaki Gear Fit manager uygulamasıyla yapıyorsunuz.

Duvar kağıdı ayarlamak mümkün

Duvar kağıdı ayarlamak mümkün

Samsung, Gear Fit'in birçok Galaxy ceple uyumlu olacağını söylüyor. Ancak bu Galaxy'lerin hangileri olduğu henüz açıklanmadı. Fit'in diğer bir özelliği, ince ekranı için bir duvar kağıdı ayarlayabilmeniz. Beraber gelen resimlerden birini seçmeniz veya akıllı cebinizde kırptığınız bir resmi kullanmanız mümkün.

Samsung Gear Fit: ÖN İNCELEME!

Gear Fit'in fiyatını henüz bilmiyoruz, ancak uygun bir fiyata sahip olması halinde fitness piyasasında ses getirebileceğini düşünüyoruz.

Okuyucu Yorumları