Samsung Galaxy Tab S 8.4 16 GB LTE testte!

Yeni, güçlü ve incecik Samsung Galaxy Tab S 8.4 16 GB'ı test merkezimizde ağırladık!

Samsung Tab S 8.4 İnceleme
CHIP Online Notu 91
  • Güçlü performans
  • AMOLED ekran
  • Yüksek çözünürlük
  • Pil ömrü iyi
  • Bağlantı desteği
  • Parmak izi tarayıcı
  • 16 GB hafıza

Son teknolojiyi kullanan donanımı ve yüksek çözünürlüklü Super AMOLED ekranı ile, Samsung Galaxy Tab 8.4 piyasadaki en çok dikkat çeken tabletlerden biri. 6.6 milimetre kalınlığı ile, en son iPad Air'dan daha ince.

Görünüşüyle bizi etkileyen tablet, performans olarak da oldukça etkileyici. Exynos 5 sekiz çekirdekli SoC işlemcisini kullanıyor. Bu kadar ince yapısına rağmen 3 GB belleği var. Tabletin yurt dışı fiyatı 400 dolar olan WiFi sürümü de, 500 dolar olan LTE sürümü de aynı şekilde yüksek performans sunuyor. Android işletim sisteminin bilindik özelliklerini kullanırken o kadar akıcı çalıştı ki, bir tablette gördüğümüz en iyi Android performanslarından birini deneyimlediğimizi söyleyebiliriz.

Ayrıca Samsung, Tab S için Android'i modifiye etmiş ve diğer tabletlerde olmayan bir çok uygulama ve özellik koymuş. Mesela "Seamless Connectivity", fitness bandınız ile sorunsuz iletişim kurmasını sağlıyor. "Sidesync 3.0" ise, cep telefonunuzun ekranını tabletinize yansıtmanıza yarıyor.

Peki, Samsung Tab S 8.4'ün ekranı nasıl? Şimdi tabletin ekranından bahsedelim...

Özetle

Yeni Samsung Galaxy Tab S 8.4, testlerde bize kendini kanıtladı. Çok iyi AMOLED ekranı ve bir çok kendine has özelliğine ek olarak, çok güçlü bir donanıma sahip. Şarj süresinin uzun olması, tek göze çarpan eksisi denebilir.

Kimler Almalı

Yüksek çözünürlüklü ekranlı iyi performans sunan bir tablete sahip olmak isteyen kullanıcılar Samsung Galaxy Tab S 8.4'ü yakından inceleyebilirler.

Alternatifleri

Samsung Galaxy Tab S 8.4'e alternatif olarak daha geniş ekranlı kardeşi Samsung Galaxy Tab S 10.5'i önerebiliriz. Ayrıca yine HP Slate 8'i de değerlendirmek mümkün.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Samsung Tab S 8.4
Ürün Markası Samsung
CHIP Online Notu
91
İşletim SistemiAndroid 4.4.2
İşlemciExynos 5420
İşlemci Hızı1.9 GHz
Çekirdek (CPU)8
Ekran TeknolojisiSuper AMOLED
Ekran Boyutu8.4 inç
Ekran Çözünürlüğü1600 x 2560 px
Grafik İşlemciMali-T628MP6
Bellek (RAM)3 GB
Dahili Depolama16 GB
Arttırılabilir Depolama128 GB
Ön Kamera2.1 MP
Arka Kamera8.0 MP
Wi-FiVar
NFCYok
3GVar
GPSVar
LTE (4G)Var
BluetoothVar
MicroSDVar
HDMIYok
USBVar
Pil Kapasitesi4900 mAH
Pil Ömrü9 saat
Boyutlar125.6 x 212.8 x 6.6 mm
Ağırlık298 gr.
Okuyucu Yorumları