Zombie's Fury 2

Samuray kılıcınızla mümkün olduğunca fazla zombi öldürmeniz gerekiyor.

Zombie's Fury 2

2012 yılı içersinde genetik mühendisliği tarafından "ETERNUM" adı verilen bir bileşen keşfediliyor. Bir nevi gençlik iksiri olan ETERNUM, vücuttaki dokuların deforme olmasını engelleyerek hücreleri yenileyip insanların sonsuza kadar yaşayabilmesini sağlayabiliyordu.

ETERNUM yüksek maliyeti nedeniyle sadece güçlü ve maddi yönden sıkıntısı olmayan aileler tarafından satın alınabiliyor ve bu durum alt sınıf vatandaşlar taradından tepkiyle karşılanıyordu. Çok sürmedi ve bu durum ülkede bir iç savaş oluşmasına neden oldu. Öfkeli halk, ETERNUM'a herkesin eşit şekilde sahip olması gerektiğini savunuyordu.

Bu durumu hazmedemeyenler, "Mortalis" isminde kan ile bulaşabilen güçlü bir bakteri oluşturması için bir genetikçi grup kiraladı. Daha sonra bu zehir ETERNUM'a karıştırılarak ortaya büyük bir facianın çıkması sağlandı. Korkunç gerçek farkedilene kadar yüzlerce insan sabote edilmiş ETERNUM bileşenini kullanmış ve genetikleri bozularak zombiye dönüşmüştü. İşin daha da kötüsü bu bakteri kontrolsüz şekilde yayılmaya devam ediyordu.

Oyundaki amacımız sabote edilmiş ETERNUM'dan etkilenerek zombiye dönüşmüş insanları "katana" adı verilen Japon samuray kılıcınızla öldürmek. Ekranın sağ ve sol kısımlarına dokunarak sağlı sollu gelen zombileri katledebilirziniz.

Okuyucu Yorumları