1-abc.net File Renamer 5.00

Bu sıralar dosyalarınız ilave pek çok bilgi ile kaydedilmiş olabilir

1-abc.net File Renamer 5.00

Fakat çoğunlukla dosyaları bulmak için en çok adlarından yararlanırız. Aslında çoğuz zaman dosya adları otomatik olarak kaydedilir ve çoğu kullanıcı bunu daha sonra değiştirmeyi unutabilir. Bunun asıl nedeni dosya sayısı 3 veya 4 adeti geçince bunun kullanıcı için çok zaman alıcı ve çok sıkıcı hale gelmesidir. Sonuç olarak anlamsız bir isimle kaydedilmiş dosyayı bulmak hiç de kolay olmamaktadır.

1-abc.net File Renamer bu tür adlandırma sorunlarını ortadan kaldırmak ve hatta eğlenceli halde çözmek için tasarlanmıştır. Sadece bir dosya listesine istediğiniz kadar dosyayı ekleyin, sonra gerekirse dosya pozisyonunu değiştirin ve dosya adının nasıl görüneceğine karar verin. Dosya kayıt sırasında dosya adının kayıt günü ve zamanı, dosya yaratım tarihi ve zamanı , sayılar, orjinal isim, özelleştirdiğiniz metin gibi istediğiniz bilgileri içerip içermeyeceğine siz karar verin. Son verdiğiniz isimleri görebileceğiniz bir önizleme de mevcuttur. Bu sizi tatmine derse tek tıkla tüm dosyalarınızın adı bu şekilde değişecektir.

1-abc.net File Renamer 5.00
Yayıncı 1-abc.net
Sistem Gereksinimleri Windows XP/ Vista/ 7/ 8; CPU 300 MHz; RAM 32MB; disk space 10MB
Fiyatı 14.99 USD ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu 9.54 MB
1-abc.net File Renamer 5.00 1-abc.net File Renamer 5.00 Bu sıralar dosyalarınız ilave pek çok bilgi ile kaydedilmiş olabilir
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları