Sticky Password Premium 8.0.4 (Win & Mac)

Sticky Password Premium ödül kazanmış bir şifre yöneticisidir

Sticky Password Premium 8.0.4 (Win & Mac)

Program otomatik olarak sitelere şifreli giriş yapar, formların hepsini doldurur ve şifrenizi kaybetmemenizi sağlar. Sadece programın şifresini hatırlamakla tüm diğer şifreleri otomatik olarak programın kendisinin girmesini sağlayabilirsiniz. Sticky Password verileri dünyanın en önde şifreleme standardı olan AES-256 yardımıyla şifrelemektedir. PC, Mac, tablet ve akıllı telefonların (Windows, Mac OS X, Android ve iOS) tümü ile uyumlu çalışmaktadır.

Lamantine cloud hizmet sağlayıcıları ile lokal Wi-Fi sayesinde senkronizasyon yapabilirsiniz. Bir kullanıcı lisansı ile tüm cihazlarınızda kullanmanız mümkündür.

Not: Program 1 yıllık lisansa sahiptir.

Ayrıca tek kişilik ömür boyu kullanım lisansına %50 indirim ile satın almak için tıklayınız. (69.99 USD yerine 34.99 USD'ye)!

Eğer bir Mackullanıcısı iseniz lütfen buradan yükleme yapınız (5.78 MB).

Sticky Password Premium 8.0.4 (Win & Mac)
Yayıncı Lamantine Software
Sistem Gereksinimleri Windows XP/ Vista/ 7/ 8 (Desktop mode only)/ 10; iOS 7.x and higher; OS X 10.7 and higher; Android 2.3 and higher
Fiyatı 19.99 USD ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu 28.8 MB
Sticky Password Premium 8.0.4 (Win & Mac) Sticky Password Premium 8.0.4 (Win & Mac) Sticky Password Premium ödül kazanmış bir şifre yöneticisidir
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları