10 dolara akıllı telefon olur mu demeyin!

Yalnızca 10 dolar ödeyerek Android'li bir akıllı telefona sahip olmanız artık mümkün!

İşte 10 dolarlık Android cep!

Amerika'nın ünlü mağaza zinciri Walmart, son birkaç gündür bütçe dostu akıllı telefonlarıyla geniş çapta ilgi topluyor. Yalnızca 10 dolara satılan iki telefon modeli, daha önce kullanıcılara sunulan Firefox OS akıllı telefonundan daha ucuz olmasıyla, şu an en ucuz akıllı telefon unvanını almış durumda. Yalnızca 10 dolarlık fiyat etiketinin sahibi olan TracFone LG, Sunrise L15G ve Lucky LG16 modelleriyle adeta yok satıyor.

İsminden de anlaşılabileceği gibi LG ortaklığında geliştirilen TracFone LG cep telefonu modelleri, "bütçe dostu" fiyatına rağmen gayet işlevsel özelliklere sahip. Elbette güncel Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini beklememek gerek, fakat Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle çalışan TracFone LG Sunrise L15G ile Lucky LG16 modelleri, giriş segment teknik ekipmanlara sahip. WiFi desteği olan fakat 4G göremediğimiz modellerde, ön kamera da bulunmuyor. 4 GB dahili depolama alanına sahip olan telefonlara, neyse ki microSD kart ile hafıza eklemesi yapabilmek mümkün.

Çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemcinin bulunduğu Sunrise L15G'de 480x320 piksel çözünürlüğünde 3.8 inç ekran bulunurken, 3 MP gibi bir arka kamerası mevcut. Her iki telefon modelinin de teknik özelliklerinin oldukça yakın olduğunu söyleyelim.

Okuyucu Yorumları