19 antivirüs programı tek uygulamada!

Virüslü olduğundan şüphelendiğiniz dosyaları bu uygulama ile tam 19 anti virüs programına taratın!

19 antivirüs tek programda!

Hemen hemen tüm kullanıcılar internet üzerinden dosya indirirler. Eğer daima sadece tamamen güvendiğiniz sitelerden dosya indiriyorsanız virüsten korkmanıza gerek yok. Ama pek çok farklı kaynaktan sıklıkla dosya indirenler için virüs tehditlerine karşı özel bir önlem almak şart. Bilgisayarınızda kurulu olan anti virüs programı yeterli olabilir ama daha iyisi JottiQ adlı, 19 farklı anti virüs programından destek alan daha farklı bir araç kullanmak olabilir.

JottiQ şüphelendiğiniz dosyaları kontrol etmek için size iki türlü yöntem sunuyor. İlk yöntem uygulamanın sitesi üzerinden gerçekleşiyor ve herhangi bir program kurulumuna gerek duymuyor. Tek yapmanız gereken Türkçe ara yüzüne sahip siteye şüpheli dosyayı yükleyip sıranızı beklemek ve virüs tehlikesi olup olmadığını online olarak görmek.

İkinci yöntem ise JottiQ'nin özel uygulamasını bilgisayarınıza indirip kurmanızı gerektiriyor. Bilgisayarınızdan çalıştığı için bu şekilde daha hızlı sonuç verecek olan uygulama ihtiyaç duyabileceği ek öğeleri de indirmenizi isteyebilir. Ardından bilgisayarınızdan seçeceğiniz dosyaları tüm anti virüs programlarına taratarak sakıncalı bir durum olup olmadığını kontrol ediyor.

JottiQ'i internet üzerinden kullanmak için buraya, bilgisayarınıza kuracağınız uygulamasını indirmek içinse buraya göz atabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları