Altın Örümcek'te final yolculuğu başladı

Bağımsız web ödülleri organizasyonu Altın Örümcek Web Ödülleri'nde sona çok yaklaştık!

Altın Örümcek'te final yakın!

Türkiye'nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu olan Altın Örümcek Web Ödülleri'nde başvuru süresi sona erdi. 38 kategoride 2012 yılının en iyi web siteleri ve internet teknolojileri alanındaki projelerin Altın Örümcek sahibi olmak için değerlendirildiği süreçte söz sırası bağımsız jüride.

11. Altın Örümcek Web Ödülleri'nde en fazla başvuru yapılan üç kategori sırasıyla Kurumsal Web Sitesi, Sosyal Medya Kampanyası, E-Ticaret oldu.

Altın Örümcek en prestijli ödüller içerisinde yer alıyor

DorukNet Pazarlama Müdürü Aslı CEM Altın Örümcek Web Ödülleri'nin 11 yıl içinde Türkiye'nin en prestijli yarışmalarından biri haline geldiğini söyledi. Cem, yeni ekonominin bir göstergesi olarak kabul edilen Altın Örümcek Web Ödülleri'nin teknoloji, yaratıcılık ve pazarlamanın buluştuğu sektörler üstü bir yarışma olduğunu belirtti.

Altın Örümcek'te sıra bağımsız jüride

Altın Örümcek'te sıra bağımsız jüride

Altın Örümcek'te sıra bağımsız jüride

Bu yıl ilk kez 11. Altın Örümcek Web Ödülleri'ne yapılan başvurular jüri üyeleri tarafından iki farklı başlık altında değerlendirmeye alınacaktır. İlk ki temel olarak belirlenmiş 5 değerlendirme kriteri (1.Tasarım, 2.İçerik, 3.Özellik, İşlevsellik, 4.Kullanabilirlik, 5.Standart Uygunluğu ve Çapraz Tarayıcı Uygunluğu) olurken, ikincisi ise "Özel Kategorilerin Değerlendirme Kriterleri" başlığı altında toplandı. Bu başlık altında yer alan kategoriler ise Sosyal Medya Kampanyası ve En İyi Mobil Web Sitesi oldu. Medya ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan jüri üyeleri adayları ön eleme, grup elemeleri ve final elemelerinde üç aşamalı olarak eleyecekler. 07 Ocak'ta ön eleme ile başlayan jüri değerlendirme süreci 29 Mart'ta final değerlendirmeleri ile son bulacak.

Final değerlendirmeleri sonucunda jürinin oyları ile belirlenmiş olan ödül sahipleri Haziran ayında düzenlenecek olan ödül gecesinde açıklanacak.

Altın Örümcek Web Ödülleri'nde, halk oylaması ile internet kullanıcıları da organizasyona katılabiliyorlar. Halk oylamasına katılmak isteyen internet kullanıcıları 13 - 29 Mart 2012 tarihleri arasında organizasyonun resmi web sitesini ziyaret ederek oylama hakkında detaylı bilgiye ulaşabilecekler.

11. Altın Örümcek Web Ödülleri'nin basın sponsorları arasında Macline, Newtech, The Brand Age yer aldı. BTnet.com.tr, Kurumsalhaberler.com ve Tivilog online medya sponsorları, DudesDivision sosyal medya sponsoru, web sponsoru İmalathane olurken Technotoday ise destekleyenler arasında bulunuyor.

11. Altın Örümcek Web Ödülleri ile ilgili tüm detaylara www.altinorumcek.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları