Android sonunda buraya da girdi!

Uzun zamandır dedikodusu yapılan ama bir türlü ortaya çıkmayan Android canavarı karşınızda!

Android buraya da girdi!

Bir süredir hakkında söylentiler gezen ama ne hikmetse karşımıza bugüne kadar çıkmamayı bir şekilde başaran yeni Ice Screen, sonunda ortaya çıktı. Tencent ve TCL Multimedia tarafından geçtiğimiz günlerde görücüye çıkartılan Ice Screen, Android işletim sistemine sahip 26 inç'lik bir akıllı televizyon. Ürün şimdilik mobil cihazlar kategorisinde yer alıyor ama ilginç bir şekilde herhangi bir şarj sistemi bulunmuyor. Öyle görünüyor ki kaldırıp taşıması çok kolay olan herhangi bir cihaza artık "Mobil" diyebiliyoruz.

Bir hayli hafif olmasını bir kenara bırakacak olursak, cihaz 1366 X 768 çözünürlüğe sahip, 26 inç'lik bir ekran ile karşımıza çıkıyor. Kullandığı sistem sayesindeyse her türlü internet erişimi, video, müzik, ve QQ servisi kullanan oyunlar elinizin altında.

Ice Screen, Arm Cortex A9 1GHz çift çekirdekli işlemci kullanıyor. Mali 400 GPU ve 4GB RAM'i de bünyesinde barındıran ürün, üzerine takılabilen hafıza kartı ile 32GB'a kadar genişleyebiliyor. Wi-Fi, USB, HDMI ve 3.5mm kulaklık çıkışı da ürünün üzerinde bulunan diğer özellikler arasında bulunuyor.

Ürünün resmi çıkış tarihi 3 Eylül olarak belirlenmiş durumda ve şimdilik sadece Çin üzerinden yapılabilen ön sipariş ücreti 315 Amerikan doları.

Okuyucu Yorumları